Opožděná menstruace, či příznak těhotenství?

santraek
14. dub 2015

Hezky vecer,
Menstruaci nemam stalou, obcas 16, nekdy 20,ted 4mesice za sebou 12/13. S pritelem jsem mela cca 9pohl. styk a lehce jsem pri nem (celkem huste) krvacela. Vcera pri pohl styku mel pritel penis mirne od krve, ani dnes se menstruace nedostavila. Muze to byt pouze opozdena menstruace? Dekuji

bajana
15. dub 2015

nerozumiem tym cislam - to su datumy? je lespie si MS pocitat na dni, kedze su mesiace rozne dlhe...

v kazdom pripade to moze byt opozdena MS, krvacanie pocas styku nie je priznakom tehotenstva...ale test mozes vyskusat, ak mate styk bez ochrany, tehotna samozrejme mozes byt

ana_stazie
21. dub 2015

Ahoj, také mám podobné dilema. Cykly mám většinou 29 - 30 dní, 2x během snažení jsem měla i 32 dní. Teď jsem 33 DC a menstruace nikde, testy negativní (mamatest), už týden mě pobolívá podbřišek, občas mě tam píchne, jsem hodně unavená a pozoruji bílý výtok. Tak nevím, bude to jen zpoždění, nebo těhotenství? Snažíme se 8 měsíců a zatím jsme nikdy zpoždění neměla. Po jak dlouhé době, kdy menzes nepřijde je vhodné jít k lékaři?

bajana
21. dub 2015

@ana_stazie stále skúšaj testy, iné značky (Dr.Max je dobrý) a ak budú stále negatívne, zájdi po 2 týždňoch meškania k dr. ...ak budú pozitívne, kúp si kys. listovú a k dr. chod až v nejakom 7tt (od začiatku poslednej MS), to už bude aj srdiečko a dr.potvrdí tehotenstvo...držím palce

bajculka
21. dub 2015

Ahojky také mám podobný problém. S přítelem se snažíme, poslední ms byla v březnu 8.-12. Čekala jsem že další ms přijde 4. nebo 5. dubna ale ono nic. bolí mě podbřišek jako kdyby měla přijít a teď se přidala i bolest prsou, výtok mám bílý. Dělala jsem si několik testů ale všechny negativní (různé značky) jen na jednom se po x hodinách ukázala slaboučká druhá čárka a o pár dní později zase nic. Zítra už zavolám na gyndu tak uvidíme 🙂

ana_stazie
22. dub 2015

@bajana @baculka tak u mě to byla zpožděná menstruace. Docela mě to mrzí, i když jsem se tomu snažila bránit, stejně jsem už začala věřit, že tentokrát to vyšlo ... @bajculka držím pěsti !

bajculka
22. dub 2015

No Tak dnes ráno jsem zavolala na gyndu a objednala se...hodinu po telefonu se dostavila zatoulaná MS :( a já už začala doufat že by byla aspoň malá pravděpodobnost že bych byla těhu a ono nic. Tak snad příště ;)

ana_stazie
22. dub 2015

@bajculka tak to máme stejně, taky jsem doufala, příště nám to už vyjde 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru