Ahojky holky tak mám týden už zpoždění bolí me prsa první test mi vyšel a ostatní testiky ne co si mám myslet nevím
Ukaž testy
@paumerka výdrž
Zajdi si k Dr... Na krev, na ultrazvuk?
Tady je
No pozitivní ale že jsi měla negativní pak to se mi taky stalo a tehu jsem nebyla jedině tu krev nebo ještě zkus digital po MS už něco musí ukázat
@paumerka no zkusim no jsem zvědavá a to mám a ji tyden zpoždění
@nikolka23198 ja kdyz mela týden zpoždění tak jsem mela jasny čárky, teda myslím obě dvě stejná síla a barva... 🤷♀️🤷♀️
@nikolka23198 ten test ale není dělaný dnes nebo?
@nikolka23198 za1. Hodně záleží na citlivosti testu nejlépe je testovat stejnou značkou. Za 2. Digital má citlivost 25 - já ho třeba měla negativní. Za 3. Po týdnu spozdeni muže byt jen duch já neměla klasickou dálnici i když jsem měla tehu potvrzené krvi, také bych zkusila testovat stejným testem co dva dny, hcg co se dva dny několikanásobně zvyšuje. Pokud testy budou slábnout nebo úplně negativní tak to muže byt biochemické a nebo se to proste nechytilo, když bude sílit jen lip a zavolat k Dr a objednat se na ultrazvuk
@nikolka23198 Já tohle měla u samovolného potratu. První test pozitivní, další slábly až zmizely.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikolka23198 dejte vědět co nejdříve děkuji moc