Ahoj maminky,
Zkoušela jsem hledat a nikde jsem nenašla.
Rada bych se vás zeptala jaký měl časový vývoj gestačního vačku u vás.
Já první kontrola nic jen sliznice, týden na to prázdný váček bez žloutkového 7mm.. Kontrola za další týden.
Může týden stačit aby byl najednou ve vačku zloutkovy s embriem a srdeční akci??
@sami28 ty joooo to je skok podle MS dnes 6+5 ale u dr. Jsem byla včera kde právě neviděla ten žloutkovy. Proto mě zajímá co by tam mělo být za týden 😄
Ja mela prvni kontrolu v 6+1 a hned plod se srdecni akci...
Byla jsem u obou těhotenstvích 6+2 a 6+4 na první kontrole, plod odpovídal 5+2 a 5+4 a byl to gestační váček se žloutkovým 2mm a za 14 dní i srdeční akce a už to byl gumídek. 🍀
Ano, 6+ uz byva srdecni akce. A tyden je v tomto obdobi dostatecne dlouha doba, aby se posunulo ve vyvoji dal.
Prvni kontrola 6+6 a srdeční akce už byla
@lachtanice86 děkuji a gratuluji. Tak sn
@lachtanice86 snad se už taky v pondělí dočkám
Urcite se brzy objeví 😊🙏
Ja mela první tyden jen vysokou sliznici, dalsi tyden uz gestacni a zloutkovy vacek a dalsi tyden uz srdicko 😊
@monii007 já nemám ještě ten žloutkovy a to jsem byla už 25dpo... Proto ten strach.. Uvidíme co bude v pondělí snad mě nepozene hned do nemocnice... Pokud nebude muset. Moc děkuji ❤️
@supermatka no a i kdyby tě hnala, tak přeci jit nemusíš ne
@supermatka neboj, dej tomu cas. Dr taky určitě nebude spechat hned tak brzy.
Ja 5+5tt a srdeční akce už byla,doktorka my přiblížila ultrazvuk abych to také viděla na vlastní oči.
@nikynikol25 tak to já fakt neměla.. No počítám s nejhorším opravdu teď holky hodně potraci
@supermatka nezameruj se na to ze to bude nejhorší,to tomu moc neprospívá 😞zkus věřit.Kazde miminko se vyvíjí jinak.Neposlouchej někdy tady jsou tak strašně negativní holky že je to strašné a nic nepřeji hezkého.Verim že ti to dopadne dobře a moc držím palečky.Jen dělej to co vždycky nikdy se neomezuj,ja neposlouchám nikoho tady,když si mysleji jak jsou strašné chytré a ve finále oni na tom jsou hůře než třeba já.Posilam hodně štěstíčka a sil 🍀🍀🍀
@nikynikol25 děkuji moc, máš pravdu ❤️. Už se snažím být klidnější. Přece neznamená že musí každá potratit 💞
@supermatka ano nemusí to tak být,ovulace mohla být třeba o chvilku i později,tělo ví co dělá a proč a jak.Moje segra mela po pozitivním ovulační testu ovulaci až za 2 dny a stejnak ji to vypocitaly termín porodu později a podle ovulace by měla rodit 28.zari a ji to vypocitaly na 2.Rijna což je o 5dnu.Urcite bych byla v klidu a kdyby si si o tom chtěla nějak popovídat klidně napiš.Zkousim hodně holkám co my píši takhle normlane do vzkazů ne veřejně.My se o první snazily 7let,poprvé jsem potratila ve 3mesici pak 7let nic a teď po 8mesic zadareno opět.Tak kdyby si chtěla klidně my můžeš napsat.
@nikynikol25 moc děkuji mě podle více výpočtu sedí oplodnění 16.4. Budu ráda když si nápisem. Zítra jdu na kontrolu tak budu moct napsat více ❤️. Krásný večer 🎀
@supermatka určitě dej vědět jak si dopadla,budu držet všechny palečky co mam,když by to bylo 16.4 tak ted je 16.5 tak by si byla měsíc těhotná což by odpovídalo na 6+2tt teprve.🤞🤞🍀🍀
@supermatka potracelo se vždycky, jen se o tom tolik nemluvilo
Tak jak si dopadla u dr.?
Holky moc vám děkuji za podporu ❤️. Dnešní kontrola je menší zázrak.. Aspoň já to tak beru. Už bylo i embrio se srdeční akci ❤️. Je tedy menší podle Ultrazvuku 5+6tt podle ovulace jsem 6+4tt
Budu dál doufat že se bude miminko dal vyvíjet a růst 💞
@nikynikol25 děkuji ❤️ máš pravdu tak podle Ultrazvuku vlastně jen o 4dny mladší 😊
@supermatka tak to moc gratuluji. Já tě sleduju už od začátku, i jsme si psali sz, pokud pamatuješ. Moc ti to přeji a jsem ráda, že se mimi ukázalo ❤️🍀
@palja pamatuji ❤️. Moc děkuji 😚
@supermatka super.💗 myslela jsem celou dobu na Tebe,ale věřila jsem,ze to vyjde😉😘
@lalolita moc děkuji 😚. Ještě není vyhráno ale už je to aspoň na dobré cestě. Teď jen prckovi domlouvat ať se nepřestane vyvíjet 😊💞
@supermatka to zvládnete ♥️ všechno bude v pořádku, uvidíš 🍀 moc na vás myslím a průběžně dávej info,když budeš chtít.😘♥️🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@supermatka u mě byl 5+1 váček, 6+4 už plod se srdíčkem 😊 Kolik jsi tt?