Dobrý den holky asi se pta m trochu zcestné. Ale od kolika jednotek Hcg v krvi vám řeknou že jste těhotná?
V tom případě tu krev kašlu včera byl test negativní. Buď je brzo nebo zas nic...☹
Neco malo tam je. Myslim
pozitivní se bere větší než 5 ,ale prosperující těhu se z jedné hodnoty nepozná a záleží kdy se provádí odběr. Pravda , zcestná otázka 😀
jéé, než jsem to odeslala tak je tady plno dalších příspěvků 😀
@berushe14 vím,že se to blbě poslouchá, ale kdybych ti poslala těch prázdných ovu testů, vysetrení, 5kg navíc a neskutecná touha za ditetem, kteoru jsem si blbych 8 mesicu prosla, tak ted zpetne vim,ze jsem byla blba..
tělo to pozná samo, kdy je spravna chvile..pomohl mi psycholog, neumela jsem se smirit s verdiktem,ze jsem v 25 neplodná
@luska__ psychika je základ, pokud se nepřijde na nějaké fyzický problém, tak je to prostě "jen" v hlavě, nám nikdy nic nenašli, ale i přesto jsme na 1. dítě čekali 8 let, zadařilo se až při 3. pokusu ivf, málem jsme nesli papíry k adopci, když byl nejstarší Andrejce rok, zkusili jsme sourozence - na 1. pokus to vyšlo 😲 ♥ , narodila se Terka , 2 roky zpátky, v červenci 2015 , holkám bylo 6+4 jsme si nedali pozor a hle, je z toho 15 měsíční Katrinka ♥ , teď jsem přemluvila manžela, že chci parťačku pro Káťu, starším je 8+6 a jsou jak dvojčata a nepustí jí mezi sebe ... tak jsme teď v červnu jednou nepřerušili a výsledek je na fotce, doufám, že se příští týden ukáže už něco na ultrazvuku a bude tam 1 zdravé mimčo ♥
@berushe14 záleží na laborce, většinou se bere jako negativní do 5 jednotek 😉 , krev jako samoplátce stojí zhruba 250,- - 300,- a za pár hodin máš výsledek 🙂
@berushe14 lehky ruzovy vytok muze byt i zacatek tehu,pokud bys otehotnela min.mesic,tehu test by neco ukazal.Pokud jsi otehotnela pred par dny (napr. styk 3 dny pred ovu),tak ti test neco ukaze nejdriv za tyden.S jistotou bych ale testovala az po vynechani ms,cili za dva tydny. Ted ti nic neukazou ani krevni testy.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
tady to bylo jasné 🙂
až kolem 1000 jednotek, bývá něco v děloze vidět.
byla jsem 18.1 na ultrazvuku a byl tam váček vidět..