Od kdy se dějou těhotenské příznaky?

lillysoukupova
15. srp 2017

Ahoj, je mi 14 a možná budu těhotná..
Stalo se to před pár dny s přítelem, teď si momentálně nejsem z ničím jistá a tak zajdu do soukromých detailů (snad vám to nevadí).
Přítel už mě pár dnů přemlouval k sexu, řekla jsem že bez kondomu ne. Ale před pár dny mě přemluvil se slovy ,,Mám to pod kontrolou". Asi tak v půlce jsem řekla že už dál nechci. A tak jsem ho udělala rukou..
Bojím se že mu při tom "trochu uniklo".
Jsem v dost nevhodném věku na to abych byla matkou a na těhotenský test nemám dost odvahy. Menstuaci bych měla dostat každým dnem, ale bojím se že nedostanu..:(
Znám nějaké příznaky těhoteství, ale stejně vás maminky prosím. Poraďte mi od kdy se dějou nějaké příznaky a popřípadě jáke (chutě mám dost často a měla jsem i předtím). Ani nevím jak bych to oznámila rodičům. :( Předem děkuji za odpověď
😢
😢

anickaaa28
15. srp 2017

Prosím tě a mamka ví že už od 14 let spíš s přítelem?Těhotenské příznaky po pár dnech nejsou,jsou až později aspon já to tak měla i obou předchozích.

j.a.n.i
15. srp 2017

@lillysoukupova No, věř, že budeš mít všechny příznaky, které ti tu kdo napíše a i ty, který vyčteš na netu... A jinak příznaky nic neznamenají, klidně mohou být vsugerované nebo naopak při těhotenství nejsou, takže když si měla dost odvahy na sex, tak holt budeš muset najít i dost odvahy na to dojít do lékárny a koupit si test. Akorát tedy nemá smysl dělat si ho dříve než tak 16 - 18 dnů od toho sexu.

vanea
15. srp 2017

Příznaky jsou silně individuální věc, někdo nemá žádné, někdo si myslí že je má už na začátku - a jsou přitom vsugerované, někdo může něco málo pociťovat docela brzy..příznaky těhotenství jsou ale totožné s příznaky menstruace, které se mohou měnit, takže je zbytečné se na to ptát...teď každopádně nic nezjistíš, je ještě příliš brzy, takže počkej do menstruace, pokud nedorazí déle než týden (ve tvém věku může být normálně nepravidelná), kup si test..Myslím si, že těhotná nebudeš, ale možné je všechno - známe to všechny , stačí kapka.. o tom kolik ti je radši pomlčím.. každopádně když máš dost odvahy ve 14ti provádět tohle, tak máš jistě dost odvahy postavit se tomu případně čelem a snášet následky svého jednání...

beetlejuice1666
15. srp 2017

@luka, ktery ti tvrdi, ze to ma pod kontrolou a nerespektuje tve prani, kopni do zadku.

nafuka
15. srp 2017

věšteckou kouli tu fakt nemáme, jestli se nechce chránit, kopni ho do zadku. Stejně mu jde jen o svoje potěšení.

beetlejuice1666
15. srp 2017

@nafuka presne.

nafuka
15. srp 2017

Mimo to, že jsi pod zákonem, jsi se neměla nechat ukecat. Milování by měli chtít oba.
Teď už to zpátky nevezmeš. Měla by sis víc vážit sebe sama.No nic, konec výlevu.

biedronka10
15. srp 2017

To je nejaky divny. Nebyl tady nahodou podobny prispevek vcera? Taky 14 lete DITE se ptalo jestli nemuze byt tehotna...jestli tohle neni troll tak jsem z toho uz jelen.

nafuka
15. srp 2017

to je asi nějaká epidemie🙂

anickaaa28
15. srp 2017

Myslím si že si někdo dělá srandu,podobných příspěvkú je všude hafo a pak málokdy ta dotyčná/dotyčný odepíše.

pasiba
15. srp 2017

Já už jsem pojala podezření minule, ze to není skutečné. Ty slova, které slečna volí nezní jako od 14 ti lete slečny co si ve čtrnácti letech uživa sex 🙂

rebe
15. srp 2017

Nejsi těhotná, tak klid a běž si hrát jinam.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru