Ahoj sex jsem měla 18.12
A u gynekolozky jsem byla 7.2 nevím teď od kolika je vidět těhotenství ale myslíte si že by už neco doktorka viděla kdybych byla?
Mám teď takovou divnou MS hodně . Tak jsem si říkala že to nebudu hrozit když jdu na gyndu.
Pak mi došlo že ja vlastně nevím od kdy by tam byla schopný něco vidět 😅
Vím že se to počítá nějakou tou menstraci
Menstruaci před tím jsem měla 2.12.
Problem je ze ji mam nepravidelnou
Jestli jsi měla jediný sex toho 18. prosince, musela bys být 7.2. už tak v 8. až 9. týdnu těhotenství. To by rozhodně vidět bylo. A těhotenský test by byl jasně pozitivní.
@ivya dobře dekuju ja právě nevěděla
Určitě by něco viděla..
@ivya dekuju ja si zkusím ještě rádia test pro můj klid oni prý doktori zvou nějak od 6 až 7 tt
@tasimia dekuju ja právě nevěděla že třeba že ono to pravé bylo na přelomu 18 - 19 prosince a bylo to v noci a vajíčko se taky může uhnizdovat třeba i pár dní ne?
Tak jsem si nebyla jistá od kdy to mám počítat
@tasimia jidiny co mi řekla že vidí volnou tekutinu v děloze
@ivya jediný co mi řekla že vidí volnou tekutinu v děloze
@tasimia jenom mě napadá jestli by ta volná tekutina nemohla nějak prekryt ten polod nebo tak něco 🤔 moc tomu nerozumím
@ivya jenom mě napadá že by ta volná tekutina mohla ten plod i třeba nějak zakrýt ale to asi ne že
Bylo by to videt. Ja mela posledni ma 8.12. a mimco ma ted podle utz neco kolem 2 cm, kasne pozitivni testy jsem mela zacatkem ledna. Byla bys na tom dost podobne
@ivya ja se právě byla protože jsme nebrala uplne přesně v prosinci antikoncepci a ještě k tomu jsem v prosinci začal brát jinou.
Brala jsem ji v rozmezí 1- 2 h odchylka
Jendou teda +/- 3 h
A asi mám tedy nízko hormonální u kterých jsem někde četla že je tolerance 3 h a u vysokohormonalnich 12 h
Nebo je to kravina a je u všech stejně?
Ale Partner se ani ve mě neudělal
@elesse ja so delala testy ale měla jsme MS tak jsme si říkala Jeslti to nějak nepůsobí a byli negativní
@elesse ja měla před tím MS 2.12 ale je mám díky tomu že jsem zacala brát jinou antikoncepci nepravidelnou
Prostě jsme se bála že když neberu amtikonecovi přesně že můžu být těhotná a
Ale můj partner se ve mě neudělal takže i tak to je asi v pořádku
Nejsi těhotná.
Určitě by tekutina nepřekryla plod. Těhotná prostě nejsi, tu volnou tekutinu můžeš mít z čehokoliv, ale z těhotenství těžko.
Achjo,neupínejte se na to tak🙏
@ivya no, doktorka u mě viděla jen jakýsi chumel. Srdíčko bylo vidět hodně pozdě, snad až na konci 9tt. Fuj, nerada na to vzpomínám.
@kochichak84 no těhotenství se počítá od data poslední menstruace před tím než jste otěhotněla takže jste jakoby pár týdnu těhotentvi i když ještě těhotná nejste ne?
Já jsem měla před tím MS 26.11 a na gynde jsem byla 7.2 a styk byl 18.11 kdybych to počitala od menstruace byla bych 10tt
No já vlastně tím pádem jakože měsíc těhotná nebyla. Protože jsem otěhotněla den před očekávanou MS. Měla jsem nějak moc pozdě ovulaci.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vím že když jsem měla volnou tekutinu v děloze tak mě i radši poslala do nemocnice na oddělení že mají lepší ultrazvuk