Od doby, co se snažíme o dítě, mám MS jen 2-3 dny

linduskap
25. zář 2014

Ahojky holky, uz jsem tu jednou pisala, ze se s pritelem snazime o miminko .... Ale o to ted nejde... Chci se Vas jen zeptat, jestli mate zkusenosti s necim takovym jako ja ... Pred tim, nez jsme se zacali snazit, tak jsem mela menstruaci pravidelnou a vse klapalo, tak jak ma... Od te doby, co se o prdolu pokousime, tak mam MS kratkou... Max 2-3 dny, jak je to mozne ? Myslite, ze telo pozna nejake zmeny nebo neco ? :D .... Ted navic jsem to mela dostat 23.9.... je 25.9. a stale cekam, jestli ta bestie dorazi, nebo ne, pac uz z predchozich mesicu vim, ze cestou do lekarny pro TT , bych to urco s moji smulou dostala :/ :D .... Tak hezky zbytek dne a dekujuuuu predem za vase nazory 🙂 :*

anisek0
25. zář 2014

@linduskap tak pošli pro test chlapa... každopádně to co se děje s tvou menzes je psychickeho rázu. Mela jsem to taky u prvního snažení, pak přišla Segra ze je v tom a zaměřila jsem se na ni a do měsíce jsme byli v tom taky;)

linduskap
autor
26. zář 2014

Pockam do vikendu, kdyz nedorazi, udelam test,,,mooozna :D .... Tak to mam ted uplne stejne, ted prisel bracha, ze cekaji rodinku :D 🙂 ... Porad jsem v zaprahu, tak na snazeni ani moc nemyslim , uvidim teda 🙂 a moooc dekuji za radu :*

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru