Očekávám menzes, ale zatím nic. Mohu být těhotná?

janina0303
25. říj 2019

Ahoj, jsem tu nová.. Mám druhy měsíc po clostiku a ovitrelle.. Menzes očekávám dnes..a nic.. Předevcirem jsem měla trochu krve při curani na papíře a tím to skončilo.... Ovitrelle jsem si picjla 9.10.. Test negativní.. Byla jsem jak balón.. Beru utrigestan..nicmene cyklus pravidelný.. A teď nic... Zaráží mě to chvilkove slabe krvácení.. Vždy jsem před menzes měla při styku trochu krve, ani to ne teď.. Tak já nevím???

pepickovapavlinka
25. říj 2019

Nejlepší je udělat si těhotenský test

nina004
25. říj 2019

@janina0303 Podla mna tam sanca je, ale uvidis az ked si urobis test. Drzim prsty 🙂

kafr
25. říj 2019

Nezbývá, než den dva vydržet a udělat test znova... Bereš hormony, na miminko se těšíš i psychika udělá hodně. Den zpoždění vůbec nic neznamená. Hodně štěstí.

janina0303
autor
25. říj 2019

@kafr ráno test nic.. Dr max.. V. Práci už je duch po 3hodinach

janina0303
autor
25. říj 2019

@pepickovapavlinka ráno test dr max..negativní Po 3 hod vidim ducha...

pepickovapavlinka
25. říj 2019

@janina0303 dělá duchy mě tohle tenhle test udělal taky

krupka3
25. říj 2019

@janina0303 dr max haze falesne pozitivni duchy, a dle me nedavne zkusenosti ukazuje o dost slabeji nez desitkovy GS Mamatest, ten ukazuje mnohem lepe, zkus ho. Drzim pesti.

jituli84
26. říj 2019

@janina0303 Mě se osvědčil mamatest s citlivosti 10

zelenaesmolda
26. říj 2019

@janina0303
test musis pouzit do cca 10min,pak se muze zmenit vysledek takze pokud se duch objevil az po 3h tak tehotna nebudes

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru