Ahoj holky,
U prvního těhotenství jsem měla první pozitivní test až 15 DPO, přičemž druhá čárka byla strašně slabá.
Nyní jsem víc než 20 dpo, a od 15. Dne mám opět hodně slabé pozitivní testy (viz foto), ale obden. Jeden den pozitivní, druhý den je test snehobily. A pořád dokola. Čárka na těch pozitivních nesili. Nevím co si o tom myslet... Stalo se Vám někomu? :/ Jinak testuju stále stejnými testy, a vždy ráno, jak se to má dělat.
Díky, M.
@farka já třeba zažila jaký je test i hcg u mimoděložního a u potratu, počkej pár dní třeba zesilí🙂
@monikaka95 kolik dní meškáš?
@jasmina1992 sama nevím, nikdy jsem neměla pravidelné cykly..:( někdy 35 dní, někdy i 50... Navíc 24.1. jsem porodila, od té doby mela ms 20.2., a od té doby nic.. ale ovulace byla 22.3., to na sobě poznám...
@monikaka95 počkej jako letošní leden jsi porodila?
@farka jo, jo... Dva a půl měsíce zpátky.
@monikaka95 no tak to klidně můžou být dozvuky předchozího těhotenství, ty hormony se stále houpou a než se úplně srovnají, tak to může ještě trvat
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ano, nechci tě strašit, jen píšu moji zkušenost. Něco bylo špatně, hCg nestoupalo a v 7tt vše samo odešlo.