Ahoj, podle ovulace bych měla být dnes 4+6TT, ale dnes HCG pouze 164, předtím HCG měřeno v pátek (7.1.) a to bylo 129. Dnes bych měla být 20DPO. Jaké jsou vaše zkušenosti? Vím, že hodnoty by měly být daleko vyšší, ale objednaná k dr. jsem na 12.1. a sestra mi řekla, že HCG není podstatné, že záleží na UTZ .... mám mít ještě naději?
Ovu byla dle dr 21.12., byl jsem ten den na kontrole.
@denda2019 Ja bych to moc dobre neviděla. Hcg skoro za tři dny stouplo o par jednotek,to je fakt málo.Ma se co dva až tři dny zvojnasobovat...Připravila bych se I na tu horší variantu.
@denda2019 HCG ti nestoupá úplně ideálně
@zuzha31
@xnikax1
@jjasmina
@monika3456
@anickaaa28
Děvčata dnes jsem byla na kontrole. Dr řekl, ze ani na krev už nemám chodit ať se tím nestresuji, ze mám delší cykly. V září jsem totiž měla samovolny potrat. Což mě vyděsilo, protože už máme doma skoro 3 ročního raracha a u nej jsem nic neřešila a vše bez problému 🙂 tak jsem sama zvědavá, na další kontrolu mam přijít za týden. Dnes viděl jen malinký bílý oblacek v děloze a v levém vaječníku mám produktivní žluté telisko. Takže asi nezbude než jen čekat jak to vše dopadne…
Hodnota jako takova mi nizka neprijde, spis jde o to, ze ti vzrostla jen o par jednotek. Pokud si mela 129 v patek, dneska by si mela mit tak 500-600. Jinak jsem asi jedna z mala, kdo mel hcg nizsi. 19 dpo jsem mela 174, pak tedy uz 23 dpo nejakych 830 jednotek. Ale drzim palce. 🍀😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mohla být pozdější OVu 🍀