Holky mám takovou otázku.. řekli mi v nemocnici, že mají podezření na mimoděložní, první den v pondělí naměřili 5 000 něco hcg a ve středu 6000 něco hcg. S tím že jsem ve středu byla 5+5 a Po týdnu jsem šla k nim na kontrolu, hcg mi nebrali, říkali ze vše vypada v pořádku ale ve zprávě bylo napsáno ze jsem 5+6 (po týdnu) a ze vidi srdíčko.
Moje doktorka měla dovolenou a tento tyden už konečně bude a v pátek jdu na kontrolu. Myslíte, že když mi třeba v pátek bude brat hcg, a bude nízké jako ty předešlé tak je to spatne? I když mu bije srdíčko? Já hrozne doufám, ze se v nemocnici spletli s těmi týdny a prohodila 6+5 na 5+6 tt. Protože v tu dobu, jsem měla být 6+5.
Ms jsem měla 10.7 naposledy 5 dní. A ovulaci jsem měla 16. Den po ms 🙂
@michaela_2000 tak mimodelozni asi ne, kdyz videli i srdicko. Ale podle hcg neprosperujici a je mozne, ze samo odejde. Narust hcg musi byt alespon dvojnasobny obden...
mimoděložní poznají na utz a hned se to řeší, u mě měl dr podezření na mimoděložní nějakých 11DPO se slabým testem a krvácením a hned chtěl UTZ, kde se tedy potvrdilo, že je vše ok na svém místě.. počkej na svoji dr a uvidíš 😉 držím palce
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@michaela_2000 jela bych ještě jinam do nemocnice..ale pokud by to bylo mimoděložní, tak by to podle mě začali hned řešit..