Nidace? Předčasné slabé krvácení, z prsa teče kolostrum

baskervile
4. pro 2015

Vím,že se to tu již řešilo,ale projížděla jsem starší diskuze a nejsem moudrá.Tedy-minulá MS byla o 9 dní zpožděná,trvala 4 dny,slabší.Myslela jsem,že byl cyklus anovulační.Tento měsíc naopak o 10 dní dříve přišlo slabé krvácení (stačí jedna vložka za den,červená krev bez sraženin-omlouvám se 😅 ).Zatím druhý den.Z pravého prsu vytéká při zmáčknutí kolostrum.Mohlo by se jednat o nidaci,nebo se mi totálně zbláznily hormony?Děkuji všem 🙂

bajana
5. pro 2015

Nidace netrva dlho, co z toho, co sa ti stalo, povazujes za nidaci? Ak sa vyskytuje krv, tak skor ako spinenie, nie krvacanie. Tehotensky test si skusala? Nikto ti tu asi viac neporadi, skusenosti su rozne a ty mozes byt uplne iny pripad nez tie, co ti tu budu pisat vlastne skusenosti. Takze testni, o tyzden zase, o dva zase...

baskervile
autor
5. pro 2015

Test chci zkusit v pondělí,než budu volat Mudr. Jinak už ani nešpiním ani nekrvácím.Nidace mě napadla,protože to začalo 10DPO...Jinak díky za reakci 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru