Ahoj holky,
dnes ráno jsem si všimla, že asi špiním. Krev byla čistě růžová ale nepříjde mi, že by se mi rozjela menstuace, protože od té doby už ani kapka krve. Mentruaci mám mít za 3 dny a cyklus mám asi 28 dní. Bohužel nevím zda byla vůbec ovulace a popřípadě kdy. Asi před 2 měsíci jsem prodělala ZT a následný SP.
Nemá některá z vás zkušenost s touto situací? Budu moc ráda za případné odpovědi.
Hezký den!🙂
@hanka858 Jéé, tak že by dobrá zpráva? 🙂
Nebudu lhát, já testy už dělala a samozřejmě bez čárky. Ale i při prvním těhotenství jsem měla čárku až na den mestruace. Držím také palečky. 🙂
@marta_kovar tak teď jsem dělala test a.. Myslím, že to vyšlo!!! 🙂
@hanka858 Tak gratuluji a držím palce ať je všechno v pořádku!😍
@marta_kovar Nidaci jsem mela osmy den od ovu, na testu jsem zaznamenala o dalsi 3-4 dny, 4 dny pred ms ☺️ doporučuju mama test a drzim palce 🍀
@marta_kovar děkuji moc 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj,
Měla jsem něco podobného..
Poslední ms mi zacla 3.12. a mela jsem to dostat podle kalendare dnes,ale mam to vždy tak +-2 dny...ovulace podle hlenu byla 13.12. ...ve čtvrtek 26.12. jsem zacala spinit,ale jen tak lehce na toaletní papír ,bylo to hnedoruzove ..trvalo to cely den a od te doby nic..jen me od včerejška boli podbřišek,ale tak nejak jinak nez před začátkem ms 🙂 sice už dvě děti mám, ale takhle jsem nikdy nespinila.. Tak uvidím.. Dnes odpoledne a zítra chci zkusit test 🙂
Držím palečky 🙂