Nidace. Je to možné?

3. pro 2022

Ahoj holky, dnes jsem 6DPO, ale včera mě bolel podbřišek.. ne moc, ale jenom trochu, nic nepříjemného.. je možné, že se jednalo o uhnizdeni? Nebo to je moc brzy? Žádný výtok ani krvácení jsem neměla. Dekuji.

jaja01k
3. pro 2022

Časově by to na uhnízdění sedělo. Držím palce 🙂

lencaa11
3. pro 2022

To by sedelo ☘️☘️👍

pepickovapavlinka
3. pro 2022

6DPO je brzy to teprve vajíčko doputovává do dělohy

autor
3. pro 2022

A kdyby si jednalo o uhnizdeni, tak kdy nejdřív po tom se prosím muže udělat TT? 🤔

pepickovapavlinka
3. pro 2022

TT se má dělat až když vynechá MA jindy to moc smysl nemá.Protože i když vyjdou // před MS může to ještě odejít

cherie24
3. pro 2022

Mě u první dcery bolelo půl dne břicho, taková bodavá bolest, pak jsem lehce zašpinila, jen ten jeden den. Bylo to 10 dní po ovulaci. Pozitivní test, to ještě velice slabě, vyšel až po vynechané MS. U druhé došlo k nidaci dříve a špinila jsem dokonce víc jak týden. Pozitivní test vyšel ještě před očekávanou MS, takže jsem čekala, zda k MS dojde nebo špinění ustane a klapne to. Těch 6 dní mi přijde taky docela brzo, ale mohlo dojít k ovulaci i jindy? Průměrně dochází k nidaci ten 10. den. Já mám třeba cyklus nepravidelný, ale poznám spolehlivě, kdy probíhá ovulace, podle toho se pak řídím. Nějaké aplikace a výpočty by u mě byli mimo.

lilian2111
3. pro 2022

Já měla nidacni pokles a spineni 4-5 dpo. Takže určitě to je možný 🙂

autor
3. pro 2022

@cherie24 já si právě dělala OVU testy.. tak uvidíme, ještě je času dost a snad to vyšlo 🙏🏻🍀 ale je to hrozně dlouhé 🙈

autor
4. pro 2022

@lilian2111 Jee děkuji za info 🙂 a test jste si prosím zkoušela za jak dlouho?

ivivi
4. pro 2022

Ja zaspinila jednorazove hnede asi tyden po pozitivnim ovu testu. Sex byl v utery, pozitivni ovu test ve ctvrtek a zaspineni dalsi tyden ctvrtek. O vikendu jsem zkousela test a zdalo se mi, ze vidim stin. Jinak pak test jsem si delala v utery (1.foto), kdy uz byla slaba carka, ve stredu jsem na digitalu mela 1-2 (2.foto)😊A treti foto je pak dalsi tyden ve ctvrtek -3 tydny po pozitivnim ovu testu.

lilian2111
4. pro 2022

8dpo a byly // 😊 si e duch, ale hezkej 😁

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru