Holky chci se zeptat, je tu dost diskuzi, na zahnizdeni vs menstruace.
Cetla jsem, ze uhnizdeni muze byt mezi 5-12 dnem.
Nez vajicko doputuje tam kam ma trva to cca 6 dni a pote az nastava "uhnizdovani, zavrtavani"
Tak ze vlastne jeste 17DPO nemusi byt nic videt na testu. Tak ze misto ocekavane MS to muze byt s prehledem jeste nidace.
Tak proc je tu tolik odpovědi, ze 14DPO uz musi byt dalnice apod?
Nebo jsem to spatne pochopila?
Špatně jsi to pochopila 🙂 na netu je spousta článků, přečti si o tom něco, bude to lepší, než číst co ti tu kdo napíše 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Cca 5-6 dni trva nez vajicko doputuje do delohy, nasledujici den (6-7) se uhnizduje a bere se, ze od toho 10 dpo (3 dni po uhnizdeni) uz by melo byt hcg v krvi dost a pomali aj v moci... Proto nekdo ma ducha uz 10 dpo (někdo uz i peknou carku), nekdo si na carku pocka do MS (cca 14dpo) to uz byvaji dalnice. Ale taky to neni pravidlem.... Kdyz se carka objevi pozdeji nez s MS tak vetsinou se posunula i ovulace... A taky tělo neni stroj, kazdy funguje jinak a jsou i pripady, co meli carky o hodne pozdeji na testu, ale proc, to netusim......
Ty odpovedi jsou tu proto, ze se to bere jako "standart" (ze mas ovulaci uprostred cyklu) ..... Kazda mame jinak dlouhy cyklus, v jinou dobu ovulaci a malo ktera to pozna na 100%, ovulace se zniceho nic posune, i kdyz ji jinak mas na den presne, jsou vyjimky, kdy nastanou ovulace dve v jednom cyklu - proste spousta promenych....
Alespon tak nejak jsem ten nas zensky svet pochopila ja 😃