Nevzala jsem si pilulku HA z 1. řádku platíčka

nikolvas
12. únor 2017

Poprosila bych o váš názor, prosím.
V pondělí jsem si nevzala pilulku HA a zrovna to byla pilulka z prvního řádku platíčka. Nevzala jsem si s sebou tablety a byla celý den pryč, pak už jsem si na to nevzpomněla a měla sex s pritelem, který ejakuloval do mě.
Další den - úterý až do dneška mě bolí přišlo a mám takový na hnědý výtok a občas se objeví i chvilkou slabé krvácení.

Myslíte si, že jsem v tom? Nebo jaký je váš názor? :(

nita1984
12. únor 2017

@nikolvas ne, určitě nejsi v tom, jen sis rozházela cyklus.

lory303
12. únor 2017

@nikolvas je to pouze tím, že sis nevzala tabletku, nemej strach. Těhotná určitě nebudeš..

nikolvas
autor
12. únor 2017

Já právě nevím, jednou jsem si to rozhodila a měla jsem týdenní krvácení, ale teď je to hlenovity výtok, který jsem ještě neměla...

lory303
12. únor 2017

@nikolvas bud v klidu, ja kdyz brala jeste HA pred dvema lety a nevzala jsem si jednu nebo dve tabletky, vzdy jsem hnede spinila..

nikolvas
autor
12. únor 2017

A navíc se všude píše, že tableta vynechana v prvním řádku je hodně riziková. :-/

nita1984
12. únor 2017

@nikolvas kdyby bylo tak snadné otěhotnět, byla by těhotná každá. Věř mi, takhle snadné to není. Tak přestaň plašit a příště se chovej zodpovědně 😉

nikolvas
autor
12. únor 2017

To jsi mě dost uklidnila🙂

nita1984
12. únor 2017

@nikolvas a když už jsi tak vystresovaná, proč sis neskočila pro pilulku po? Teď už je stejně pozdě cokoliv řešit.

luci_nka17
12. únor 2017

Sice vybocuruju od temate ale mesic sem si nevzala prášky.zapoměla jsem na ně.. Vzdycky kdyz sem prisla z prace nevzpomela jsem si .. S PRITELEM SME SPOLU SPALI A UDELAL SE DO ME.. A PRIBRALA SEM V NOHACH A ZADKU... MUZU BYT TEHOTNA?

lory303
12. únor 2017

@luci_nka17 vyzkoušej těhotenský test, ale určitě by jsi nepřibrala taky brzo 😀 tím to nebude..

luci_nka17
12. únor 2017

A muzu byt těhotná nebo ne?

lory303
12. únor 2017

@luci_nka17 tak sance tam je.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru