Ahoj holky, pozitivni ovu test jsem mela 11DC, snazili jsme se ten den a pak 2dny potom.Dnes je to 6dni od pozitivniho ovu testu a od vcerejska mam bily chvilkama trochu prusvitny vytok. Dnes jsem od odpoledne hrozne unavena a musela jsem odejit z prace, protoze se mi motala hlava, brnela me hlava, ruce, nohy a neudrzela jsem se delsi dobu na nohou. Porad se mi chtelo zvracet. Ted uz me jen boli hlava a jsem unavena. Tehot.test jsem si delala i kdyz vim, ze je na nej moc brzy a byl negativni. Myslite, ze to mohly byt priznaky tehotenstvi jeste pred pozit.tehot.testem? Stalo se to nekdy nektere? Menstruaci mam dostat az za 11dni.
Jo a jeste me boli prsa. Jedno min, ale druheho se nemuzu ani dotknout a trochu me uz druhy den poboliva v podbrisku.
Dekuju 🙂 No ja porad doufam 🙂 Dnes me boli hlava jako strep, trochu tlaky v brise a prsa me neskutecne boli. I me to nekolikrat behem noci vzbudilo, ale spatne uz mi nastesti neni. Nekde jsem cetla, ze nektery zensky meli jednodenni nevolnost pri uhnizdovani, tak treba to bylo ono 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@tydlity mně bylo blbě témeř hned a test taky nebyl ještě pozotivní