Ahoj 🙂 vim ze mam asi hloupy dotaz ale zajima me to... V pondeli tj 21.11. Jsem mela ovu bohuzel pritel byl na cestach tak ke styku doslo az ve stredu tj 23.11. Vim ze uz je strasne mala sance poceti ale co kdyby druhy den jsem citila slabe pichani v podbrisku ale v patek tj 25.11. Jsme meli zase styk ale trochu zhavejsi a ja zacala pri styku zacla dost krvacet obvykle treba jen trochu spinim ale tohle bylo dost mohla jsem tim treba nejak prerusit cestu vajicka do delohy pokud bylo oplodnene nebo tim nejak zabranit otehotneni? Dekuji za odpovedi
No Já bych se spis zaměřila na špinění nebo krvácení po styku. .. nemyslím, že by to melo být normální...radši bych to konzultovala s dr.
To prave vim ze putuje cca tyden a tak neni tedy mozne ze se tou krvi mohlo vyplachnout kdyz jeste nebylo v bezpeci delohy? Nebo ze by takhle krvacela diky prave tomu ze jsme porusili treba to oplozene vajicko? Spineni jsem konzultovala s lekarem uz driv rekl mi ze se to muze stat kdyz narusi delozni cipek nebo ze praskne cevka to vzdy bylo ale jen takove spineni ale tohle uz byla proste krev sice to do rana preslo ale bylo to dost
ale no tak 🙂 prostě tě odřel, stát se to může 😉
Dekuju za reakce 😉 jsem trochu klidnejsi 🙂
Sexuje se v pochvě, ale k oplodnění vajíčka dochází v ideálním případě ve vejcovodech, mezi pochvou a vejcovody je ještě děloha, takže výplach oplodněného vajíčka dva dny po styku je nemožný 🤒
To je asi blbost, spíš bych řešila proč jsi začala krvácet při sexu☹ držím palce ❤
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Určitě ne,oplodněné vajíčko putuje do dělohy 5 dní.