Nevím, kdy si udělat těhotenský test. Poradíte?

kvetuska145
22. únor 2020

Ahojte, prosim o radu jestli uz mam testnout, nebo jeste cekat. Jsem 30 dc a zacla jsem trosku hnede spinit a k tomu me boli zada jak pri ms. Nemam pravidelny cyklus, takze nevim kdy byla ovulace. Snazime se uz rok a jednou to nevyslo :( takze se nechci zbytecne plasit. Dekuju za rady 🥰

loylii
22. únor 2020

@kvetuska145 takhle presne to bylo u mě. V den Ms (priblizne) spineni hnědé na jeden tampon. A nakonec tehu. Zada taky. Jindy to nemám. Udělej si digi test nebo Livsane.

kixi
22. únor 2020

Ja bych testla...lepsi nez nejistota...

kvetuska145
autor
22. únor 2020

@loylii mam doma mamatest 😇

kvetuska145
autor
22. únor 2020

@kixi zitra to asi risknu🙈

jjasmina
22. únor 2020

@kvetuska145 Mamatest je dobrej na prvotní testování, testněte a uvidíte 🙂 Držím palce 🙂

loylii
23. únor 2020

@kvetuska145 já myslela, ze test budete teprv kupovat. Já taky jako první měla mamatest doma v zásobě a když vyšel, běžela jsem pro Digi test. Ten mi ukázal rovnou i týden.

natysnovec
23. únor 2020

Drzim palce🍀

kvetuska145
autor
23. únor 2020

@jjasmina negativni 😏 minule kdyz jsem byla tehotna, tak jsem spinila asi 10 dni a potom si az delala test a teprve slava carka 😏 tak vyckam asi a uvidim pokud se nerozjede ms🙄

kixi
23. únor 2020

@kvetuska145 drzim pesti...muze byt brzy, kazdopadne jednou to prijde 🍀🍀🍀

kvetuska145
autor
23. únor 2020

@kixi nebo jeste jeden dotaz, nemohla to byt i ovulace? Ale to je asi blbost ze😀🙈

kixi
23. únor 2020

@kvetuska145 jako mohla...zvlast pokud mate nepravidelny cyklus...ja to mivala casto...spineni, nekdy i krvaceni dokonce...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru