Dobrý den. Jsem panna a včera mi přítel prstil. Hrozně to bolelo, daval prsty od sebe a hrozně "dorážel". No a potom vytáhl penis a chtěl mi ho tam strcit. Ale jak jsem byla nervózní a neuvolněna, nešlo to. Nakonec to tam přes tu bolet strčil, ale asi 3x zasunul a já jsem to nezvládla bolelo to. Chci vědět jestli mě odpanil nebo ne a jestli je možné že jsem těhotná. Došla jsem domů a měla jsem na kalhotkách kapky krve. Mam dostat MS za dva dny a už dnes mě hrozně bolí břicho tak jestli je to stres nebo MS nebo těhotenství. Děkuji.
No jo, jarní prázdniny...
Souloz s ochranou a nemusis se stresovat. Vesteckou kouli tady nikdo nema, ale tipuju, ze těhotná nebudeš.
Ejakuloval mimo mě
Ani stres, ani MS, ani těhotenství.
Je to sexuální nevyzrálost
@magdalenax a kdy Vy jste byla sexuálně vyzrálá? Po prvním sex. styku už jste byla chytrá jak Romeo? Mladá holka tady vznese dotaz a Vy ji hned tak setřete. Vzpomeňte si na své mládí, dámo!
@hanule61 Rozhodně jsem neuvažovala po dvou dnech o příznacích těhotenství a to už samo o sobě o něčem svědčí
@magdalenax Souhlasim s hanule61, mlada holka prisla slusne s zadosti o radu, ne o kazani. Kazdy nejak zacinal... Nesudme, poradme! Hezky vecer.
@michaela_hermanice
@caverina
@hanule61
No, ale to je divný, že jste neporadily v diskuzi, které již byla 2x zrušená - ohledně mokrého orgasmu, když jste takové spasitelky
co je to za zmetka!!!! KE tvojí jeskyňce se má chovat jak k pokladu.
@magdalenax nemám chuť se s vama pouštět do nesmyslné a hloupé diskuze😉
@magdalenax a o čem jste teda uvažovala? Slečna se chce chránit, proto se ptala. A Vy po dvou dnech jste zřejmě po těhotenství toužila...
@nafuka jsme spolu rok.. chtěla jsem jen vědět jestli je nějaké riziko otěhotnění.. strašně se bojím.
@hanule61 O čem jsem uvažovala? Určitě né o těhotenství po dvou dnech, abych na sobě hledala těhotenské příznaky
@ttterezka123 Nemusíš mi odpovídat, ale zeptám se na Tvůj věk
@magdalenax 16
@ttterezka123 riziko je vždycky s tím musíš počítat. Já si s manželem dávám jen pozor, má to už natrénovaný. Otěhotněla jsem plánovaně, když už jsme chtěli rodinu. Takže u nás žádné nechtěné nebo neplánované otěhotnění neproběhlo. Ale my jsme spolu chtěli zůstat a kdyby to přišlo tak by nám to nevadilo.Tobě doporučuju aspoň kondom.A jestli ti něco není příjemné při sexu tak to dej patřičně najevo!!!!!!! Nenech si ubližovat a jestli si chce jen užít a nebere ohledy na tebe tak pryč od něj.
@ttterezka123 Terezko a pohl.nemoci se nebojis?
1.kdyz te to boli tak mu to rekni, je nezbytne aby byl nezny ....
2.v 16 bez ochrany neni zodpovedne(minimalne kvuli nemocim)-doufam ze mel alespon umyte ruce ...
3.kdyz tak si precti neco o ochrane, antikoncepci o ton jak funguje zenske telo (napr.ovulace, menstruace, ...) at se priste nemusis stresovat.
4.pripadne se zeptej sve maminy, ve skole nebo si precti odbornou literaturu pro dospivani
@absintka19 Já se bojím strašně všeho. Nevím co mě to najednou popadlo a já ani nějak nechtěla. Ejakuloval mimo mě a mám nízkou šanci otěhotnění, takže si myslím že nemůžu být těhotná, ale stejně se strašně bojím.
@ttterezka123 Jak píšou nafuka a absintka19, plně s nimi souhlasím,-
protože ještě jede, dva, tři takové zážitky a znechutí Ti sex třeba do konce života.
Takže se nějak "srovnáte", nebo bude lepší to ukončit. Jestli jste věkově cca nastejno, volila bych varinantu první. Pokud je starší třeba o pět let, což si tedy myslím, že není, ale i tak, kdyby..., tak bych vztah asi ukončila, tím nemyslím, že bych mu neřekla své a nedala šanci
@ttterezka123 ukecal tě nebo nutil? nesmíš si nechat líbit nepříjemné věci, to není ten pravý když na tebe nebere ohled.Na mě manžel čekal, nenutil mě a byl ohleduplný.Mazlení nám stačilo.Vře to ve mě když to čtu.
@ttterezka123 Čím víc budeš myslet tak, jak myslíš, tím horší to bude. Já jsem měla MS cyklus i 45 dní, zdravá jsem byla, žádné potíže. Prostě to tak chtěla příroda. O nějakém pravidelném ms cyklu můžu hovořit až po porodu. Hoď to prostě za hlavu, protože to, že bys otěhotněla, to je pravděpodobnost sakra malá, tipuji tak 2%.
@magdalenax jo dobře , přemýšlím uz dyl o ukončení.
@nafuka ukecal.
@ttterezka123 Každopádně, hormony jsou potvory, ale jak se to vezme. Logicky vzato - kdyby Ti třeba i lhal a otěhotněla bys, tak se dá naštěstí o nechtěném těhotenství rozhodnout - ano, či ne. Čím dříve, tím lépe, pokud by ses rozhodla pro variantu - ne. Test se dá koupit za třicet, či čtyřicet korun a to pomalu i na benzínové stanici. Dej si oddych, podle mne už jen to pomyšlení Tě zbytečně stresuje a tím nastává i ostatní. Zatím buď v klidu a koupený test - zítra, jsou vyhozené peníze, to si radši kup v cukrárně laskonku. Prostě vydrž
@nafuka
Já toho fakt lituju. Nevím jak popsat co teď cítím. Jen doufám, že vážně nemůžu být těhotná.
@ttterezka123 Terez, než si půjdu lehnout..., jemu je kolik let?
@ttterezka123 Neboj se holčičko těhotná asi nebudeš. Kolik je tomu zmetkovi? Zasloužíš si lepšího.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Panna uz pravdepodobne nejsi, pokud pritel neejakuloval, tak nejsi ani tehotna, ale hlavne bys mela pritelovi rict, pokud dela neco, co ti je neprijemne nebo dokonce boli.