Nevím, co si mám myslet 😣

janule1212
7. dub 2017

Zdravím všechny, setkal se někdo s tím, ze mel test negativni, slabe pozitivní a pak opet Negativni?? ? Šla jsem na gyneklogii s tim, ze mi vynechala menstruace a jeden den jsem jenom spinila a bolení v podbřišku jsem měla, udelal mi vaginalní ultrazvuk s tim ze vidi ze jsem byla tehotna, což uz se mi oči plnily slzami a za chvíli mi řekl a nebo jste tehotna??? Že neco vidi ale blbe... takže kontrola za 14 dní, prisla jsem domů a začala jsem spinit coz trvalo 3 dny silnejsi a teď sem tam něco...jsem z toho fakt na větvi nevim co si o tom myslet!!!! Děkuji za Váš nazor

zazrakysedeji
8. dub 2017

Podle toho co pisete,jste tehotna byla,ale doslo zrejmne k zamlklemu tehotenstvi.to i podporuje nasledne menzes a negativni test.zalezi v kterem tydnu jste sla na gyndu,do 7 je opravdu mozne,jeste doufat,ze se obevi srdicko,proto ta kontrola.taky jsem mela test pozitivni,pak negativni...a na utz neco videla,ale nic z toho nebylo,menzes se dostavila.berte jako pozitivni,ze otehotnet muzete,preji at to brzy vyjde.

janule1212
autor
8. dub 2017

Gynekolog mi do papíru napsal 5tt rikal ze tam něco vidí, ale tlukot zatim ne..dekuji uvidim 18. až půjdu na tu kontrolu a děkuji Vám

ilona606
9. dub 2017

@janule1212 ahoj 🙂 mam trosku podobny zacatek tehu test slabe pozitivni pak opet po 2dnech negagivni ale u me se zatim neobjevilo zadne spineni ani ms. Chtela bych k doktorovi nejdrive za tyden a uvidi se. Ty si hlavne nedelej nerviky. Preju at to dopadne jen dobre hlavne at ty sama jsi hlavne zdrava 😉

absintka19
9. dub 2017

@janule1212
1.tlukot v 5tt je.opravdu brzy
2.pozitivni test a posleze negat.znaci pokles hcg a tedy nejspise meprosperujici tehotenstvi (ne nadarmo se rika testovat 7-10dni po vynechani MS, casto zena potrati a pricita to jen pozdni MS)
3.mozna to vyzni necitlive ale zkuste se smirit s pripadnym neuspechem, slabe 'mimi' hold odejde, priste to bude snad lepsi, drzim palce.

janule1212
autor
9. dub 2017

@ilona606 me se to spineni objevilo po 20 dnech vynechani MS, jak rikam uvidime, o miminko se snažíme rok..

ilona606
10. dub 2017

Holky zacala jsem vcera hodne krvacet, dostavila se ms. Takze jak pise @janule1212 slabe mimi odeslo. Budeme zkouset dal. Mela bych se ale i presto objednat radeji k lekari na kontrolu? A hned nebo po ms. Diky
Kazdopadne vam drzim palce 👍

ilona606
10. dub 2017

Pardon jak pise @absintka19 🙂

janule1212
autor
10. dub 2017

Já na kontrolu jdu toho 18. a když takhle slabe mimi odejde musi se na vycisteni nebo tak něco?? Děkuji

deli_lah
11. dub 2017

@ilona606
@janule1212 Já jsem na kontrolu raději šla, přestože jsem ms, kdy slabé mimi odešlo měla celkem silnou. Je to spíš pro klid, že je děloha čistá, aby pak nehrozil nějaký zánět 🙂 Samozřejmě kontrola až když ta ms skončí...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru