Nespavost, bolest prsou a podbřišku. Může se takto brzy projevovat těhotenství?

babyannahell
19. říj 2021

Dobrý den, chci se zeptat, jsem teprve 7. DPO, ale už teď cítím bolest prsou a podbřišku a přidala se ještě nespavost. Celý život spím v 10 večer jak zabitá a teď poslední 3 dny se vzbudím uprostřed noci a 3 hodiny nebo i více koukám a nic. 🤷🏻‍♀️ Nijak se nestresuji, nikdy jsem neměla problém usnout i kdybych měla nějaké starosti, je možné, že se takhle projevuje těhotenství takhle brzy?

bigbig
19. říj 2021

Možný to je. U mě byla strašná nespavost a bolest prsou první příznak u obou těhotenství. A taky cca týden od ovulace.

bigbig
19. říj 2021

Btw ta nespavost se mě drží celej první trimestr.

syslounek
19. říj 2021

Já zas nespím týden před MS a pak jsem celý dny příjemná jak vřed na prdeli....

teress1215
19. říj 2021

@babyannahell nespavost sem měla někdy od konce 4tt začátek 5tt nepamatuji si přesně ale nejlépe ti stejně asi odpoví test 😊 10dpo už sem měla krásnou čárku na mamatestu

mamacita2
Autor odpověď smazal
Zobraz
gbp
19. říj 2021

@babyannahell mela sem presne takhle. uprostred noci sem cumela 2-3 hodiny 🙈 jeste bylo brzo na test, mela sem to od sameho zacatku, vubec sem nechapala, proc to mam 🙈

lotosek
20. říj 2021

Za tím by mohl být zvýšený progesteron.. Já jsem to tak měla vždycky před MS. Může to být klidně těhotenství, nebo máš tento cyklus trochu jiné hladiny hormonů, tělo není stroj.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru