Ahoj,
chtěla bych se zeptat - je normální, ze mi takto přestaly sílit testy? K dr. jsem objednána až 30.7. a mám strach, jestli to není špatně . . Při první těhotenství jsem měla obě čárky stejne silné 2 dny po zpoždění. Teď mám 4. den zpoždění a čárky jsou hezké, ale víc už nesili . .
Přijdou mi dost silný, někdo má toto na maximu. Záleží kdy jsi měla při prvním a při druhém ovu. Mohla být později, ale silné mi přijdou dost.
@lenka253 Mas krasny carky, raduj se 😊
Me teda nikdy nenapadlo testovat tolikrat 😱 pozorovat, jestli sili nebo ne. Proste byly 2 carky a v 8.tydnu na kontrolu.
@lenka253
to uz je diagnoza pro Chocholouska tohle...
Take jsem delala hafec testu obden a nesili, vykaslala jsem se na to a nechala to byt, za dr sem sla az za dalsi 4 tydny. A vse v poradku
Bud vklidu, carky jsou krasne a sili. Taky mam dnes 3.den zpozdeni taky jak ty tu posledni
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lenka253 když si vezmu testy Ob den tak ti sílí, je lepší je dělat právě co dva dny ať vidíš že sílí a ne každý den protože to pak končí tím že jsi vystresovana že nesíilí ☺