Ahoj,
jsem malinko zmatená. Jsem nyní 15DPO (pouze dle kalendare), 13. Dní od posledniho styku.
Včera jsem měla dostat MS, dva dny před MS delany
10tkove testy do skleničky, na obou mi přišel slabý náznak ducha (ale spis ho vidim jen ja,nevim, Když se hodne zadivam).
Včera jsem ale začala nejspíš MS, i kdyz velmi slabé, al hned bylo po "nadeji"... jenže od té chvíle do této 2 intimky a to na nich ještě v podstatě nic není. Spíš jen když se otiram na wc, tak smouhy červený. Přitom moje obvyklá MS přijde se vším vsudy během pár hodin do plnejch.
Jsem poměrně dost zaplynovana, otekla břicho, od včerejška citlivá prsa, dnes ani ne. Myslite, že nějaká hormonální porucha nebo to ještě dorazí nebo je ještě naděje na tehu? Mám zkusit jeste zítra test a pokud ano - mám doma pouze digitální clearblue, tam je myslím citlivost 25, myslím, že by se tam asi nic neukázalo, Když před dvěma dny na 10tkovem testu buď nic nebo smouha ducha. Tak mám koupit spíš 10kovy když už? Přijde mi to Ale na tehu pozde, už by asi byla čára silnější. Nebo by tam aspoň byla.
Mám jednu dceru do první třídy a za poslední rok dva potraty v 7 tt. Samozřejmě nechtene.
Poslední test byl před dvema dny. Takže zkusím ráno, ms se stále nerozjela ani o trochu víc. Spíše takové spineni do toal papíru. Bohužel ale,jak jsem psala výše, mám pouze digitální Clearblue 25 citlivost, myslím, že i kdyby tam neco v začátku bylo, tak se tam nic moc neukaze asi. Lepsi by byla citlivost 10, Ale tu nyní bohužel nemám. 🤔
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Test na fotce se mi zdá negativní.
Tyhle příznaky mohou být stejně PMS, jako těhotenství. Doporučuju udělat test v rozmezí dvou dnů od předchozího. A pokud z toho nebudeš moudrá a menzes nebude standardní - navštiv lékaře.