Ahoj snažilky a těhulky,
prosím, doporučte mi spolehlivý těhotenský test 🙂.
o ClearBlue jsem teď četla, že je digitální a vypočítá i počet dnů, jak dlouho už je žena těhotná...
Zkusím se podívat do toho dm a uvidíme, ještě musím pár dní počkat, zda se nám s přítelem zadařilo nebo ne. 🙂
Test LadyMax z lékárny Dr.Max nebo digitální ClearBlue 👍
Děkuji děvčata, skočím do Dm nebo do lékárny a dám vědět, zda se zadařilo 🙂
Tak jsem se koukala a je to HCG Quick test 🙂
Holky, ukazal vam nekdy test 8. den pozitivni vysledek?
ahoj, já jsem si koupila test Benu z lékárny s citlivostí myslím 25 mIU/ml a ukázal mi 2 jasné čárky 4 dny po vynechání menstruace.
Ahoj holky, stalo se vám někdy, že testy byly i v 5-6.týdnu negativní a byly jste těhotné?
Nedám dopustiť na test z Drmax lekárne. A že som ich za tie roky vyskúšala...
Za mě Clearblue - ten to ukáže úplně jasně! 😉
Za mě ladymax z dr.maxe ;)
za mně jednoznačně clearblue digital🙂 ukázal dřív než ty papírkové testy (přitom má jinou citlivost, než ty nejcitlivější papírkové), potvrdil mi to a potvrzuje i dál, navíc tam člověk nemůže lovit duchy, prostě je to buď pozitivní, nebo negativní🙂 doporučuju koupit nejdřív v den meškání MS, jsou dražší
Kdyz nebudes testovat brzo, pred ms,tak je to jedno 🙂 a usetris stovky korun.
@astyna Na nakloněné děloze není nic anomálního. Jestli má nějakou anomalitu na děloze, tak to bude něco jinýho.
nevím, co má. Ona se o tom jen zmínila, že má jinak skloněnou dělohu, kvůli tomu má problémy i uzv.
@astyna To je fakt nesmysl, nakloněná děloha (dopředu, či dozadu), je stejně běžná, jako nenakloněná. Ano, má to jistá specifika, jako třeba trochu jiná poloha, pro snadnější otěhotnění, nebo poněkud nepříjemné srovnávání dělohy při začátku těhotenství, ale to není nic problematického. Na ultrazvuk to nemá žádný zásadní vliv. Taky mám zakloněnou dělohu, takže mám naštudováno 🙂
no to je zajímavé, že jí i odborníci z Iscaru říkali opak 🙂 ale to je jedno, tohle není diskuze o děloze, ale o testu. Jen jsem přispěla zkušeností, netřeba rozebírat něčí dělohu a předhánět se.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, já koupila v Globusu a mají je i v dm drogerii, jmenuje se Comfort myslím, cena asi 200.. nevím teda citlivost, byla jsem 12 tt už 😀. Ale hodně si chválí ClearBlue