Nejsem si jistá, jestli jsem těhotná....

sikorovanna
25. črc 2023

Ahoj je mi to blbé ale chtela jsem se zeptat ,je mi teprve 14 let mela jsem před 4 dnama svůj první sex a nejsem si jistá jestli se do mě udělal.Hned jsem šla na záchod a tekla mi celkem hodně krev ale pak za pár minut už nic ani na druhý den.A od té doby mi je celkem nevolno bolí mě hlava,můžu otěhotnět když mi tekla krev ?

lv
25. črc 2023

Ano, krev teče z protrhlé panenské blány. Chraň se příště, kondomem. Teď počkej, jestli ti vynechá menstruace, pak si udělej těhotenský test.

sikorovanna
autor
25. črc 2023

teďka mám už i výtok

ferda90
25. črc 2023

@sikorovanna příště raději s kondomem, dneska je tolik možností, jak se chránit a někteří mladí to mají na parku🤦‍♀️

orangutan123
Autor odpověď smazal
Zobraz
lichozroutsudy
25. črc 2023

Hele a víš, že ten hoch, co tě osouložil, může být trestně stíhaný, pokud mu bylo víc než 15? Ty jsi pod zákonem... Tak se modli, abys těhotná nebyla. A pokud už musíš šukat ve 14 letech, tak jedině s kondomem.

honatko092
25. črc 2023

1. počkej se sexem do 15, 2. používej antikoncepci, 3. zjisti si celkově něco o fungování těla, menstruaci, ovulaci, antikoncepci, 4. počkej na menstruaci a pokud nedojde, udělej si těhotenský test. To je vše, co se dá dělat. Nemáš zač.

lencaa11
25. črc 2023

@sikorovanna udělej si za 14-20 dní test a hlavně příště ochranu ...🙈

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru