Nějaké příznaky těhotenství?

29. pro 2024

Jaké jste měli příznaky, když jste zjistili těhotenství? Myslím třeba v den nebo den před ms? Vím, že každé tělo je jiné. Jen jestli jste se cítili divně nebo normálně..
Já mám bolest v podbřišku, trošku motání hlavy, ms měla projít včera nebo až zítra.. A cítím se divně, zvláštně, mám i blbé dlouhé sny.
Jak to máte vy?

vlasta1981
29. pro 2024

Každé tělo je jiné . Já krom bolesti v pravé straně a vynechání ms jiný problém neměla . Ostatní přišlo až kolem 10tt

safulik
29. pro 2024

Kdybych si neudělala test, tak nevím že jsem těhotná. Nějaké příznaky jsem začala pozorovat až později. Každé tělo je jiné

jaja01k
29. pro 2024

Když mi bylo “divně” a myslela jsem si, že jsem těhotná, těhotná jsem nebyla. Když jsem skutečně těhotná byla, žádné příznaky jsem neměla.

renat23
29. pro 2024

Mě občas pichalo na jedné straně už nevím na jaké a pobolivalo břicho jako bych to měla dostat. Hned od začátku se mi zvětšili prsa a hlavně mi na nich vylezli strašně žíly takže i tím jsem poznala že jsem tehu. Špatně mi nebylo. A měla jsem bílí výtok. Hodně štěstí třeba to vyšlo, ale to ukáže jedine test, příznaky atd si lze vsugerovat, psychika je mocná 🍀🍀🍀

felis
29. pro 2024

No, mela jsem virozu těsně pred MS, tak jsem měla jiny starosti, nez se pozorovat 😄 zpetne vim, ze to byly:
- 4 a 5 dni před termínem MS bolest v podbřišku jako na MS, ale jen večer tak na dvě-tři hodiny
- 4 a 3 den před MS mě začaly bolet bradavky, to bylo jiné oproti PMS a už dva dny před MS me začaly bolet i celá prsa
- tak těch 5 dni před MS mi byla furt zima a měla jsem pocit, ze mam teplotu, ale neměla jsem a tyhle stavy presly až tak v 8tt
- 3 dny po termínu MS mi začaly nevolnosti, ale to už jsem byla tak 23 DPO (ovulace byla již 8-9DC)
TT mi 31DC po vynechani MS už vysel obe čárky stejně silné a uz nebylo kam silit 😃
Teď jsem 11+6 🥰

lencaa11
29. pro 2024

Žádné bez testu bych nevěděla že jsem 3 krát těhotná ale vždy jsem počkala po termínu Ms

daasqua
29. pro 2024

Mně hned kolem očekávané mens. nic nebylo, nic mě nebolelo (prsa, břicho...), žádná únava. Ale vždy (3x) jsem to poznala, prostě podle pocitů. První dvě byly na první dobrou (jedno nedopadlo v 5tt), třetí bylo na třetí pokus. Před třetím jsem si pořád kolem menses říkala, že ten pocit v hlavě necítím, že je to jiné než otěhotnění předtím a byla to pravda, těhotná jsem nebyla. Pak třetí měsíc, během jízdy autem a čumění ven, jsem najednou ten pocit měla a věděla jsem, že jsem těhotná. Byl to vždy takový spokojený a poklidný pocit. Za pár dní jsem si udělala test a měla jsem pravdu.

simcakoc
29. pro 2024

První 3 tehu jsem neměla žádné příznaky, vždy až vynechana MS napovedela, že bych mohla být těhotná. Po čtvrté to bylo jinak. Trochu jsme popíjeli, druhý den mi bylo blbě, normální kocovina, jenže to ani po několika dnech nepřeslo a dva dny před MS už byl jasně pozitivní test.

eviicka
29. pro 2024

Měla jsem vždy klasické PMS jako jiné měsíce.

Za to, když jsem si těhotenství "přála" a soustředila se na to, tak jich bylo... a těhotná jsem nebyla.

monib66
29. pro 2024

Poslední těhotenství mi přestala chutat káva a bolel mě bodavě pravý podbřišek.

cilkat
30. pro 2024

Vždycky, když jsme měla klasické fyzické příznaky (prsa, břicho), bylo to PMS ... A pak jsme jedno léto byly u kmotřenek a koukali s nima na Ledové království a já ho celý probrečela... Spolehlivější, než těhotenský test O🙂 . (jo, v těhotenství jsme bulela úplně u všeho... pomalu nešlo ani mít puštěný rádio)

lenerka1
30. pro 2024

V noci jsem měla hlad, tlačila mě i guma od tepláků, svědily mě bradavky, v břiše pocit jako že to každou chvíli dostanu.

alcala
Dnes v 11:21

Jak to nakonec dopadlo, vyšlo to ?? Já mám teď čerstvě těhotnou kamarádku, bolela ji prsa a břicho tak šla koupit vložky a místo MS dvě čárky na testu. Tady je pěkně zpracovaný seznam časných příznaků, jen mi přijde, že polovinu z nich mám každý měsíc a těhotná pořád nejsem. https://www.otehotnim.cz/prvni-priznaky-a-znamk...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru