Negativní testy, přesto příznaky. Jsem těhotná?

berushe14
6. dub 2017

Zdravím Vás milé maminky. Mám dotaz již přes týden na sobě pozoruji různé příznaky těhotenství. Zilky na prsou jsem nikdy neměla az ted. Velke prsa i boltce. Jinak jdu cítit i moc po rybách. Tuším početí na 23-24. Ale testy jsou negativní. Dneska jdu k dr. Na krev. Má šanci poznat po 14dnech z krve ze sem těhotná? Dekuji za názory.

ilona606
6. dub 2017

Ahoj. Ja jsem mela pred 4dny dostat MS a nic. Delala jsem si test vcera odpoledne a dnes rano a na testu opravdu jen velmi slabe carky tak nevim. Ale jine priznaky ani nemam jak ty pises. Dr ti snad rekne vice 😉 drzim palce

elvira
6. dub 2017

@berushe14 - tož velikost boltců spojená s možným těhotenstvím mi nic neříká...
Ale jinak - z krve to těch 14 dní po oplodnění poznat půjde, na ultrazvuku by nejspíš byla vidět max. vysoká sliznice.
Ty tvoje příznaky mi spíš připadají jako velké sebepozorování se.

jezz13
6. dub 2017

Pokud nemáš nějaký zásadní důvod, proč to potřebuješ nutně vědět co nejdřív (IVF, plánovaná cesta letecky, infekční choroba v okolí), asi bych se na krev vykašlala a ještě pár dní počkala, až se něco ukáže na testech.
Ale samozřejmě držím palce, abys těhotná byla 🙂

berushe14
autor
6. dub 2017

Ne jde o to že jsem nyni na nemocenské a už jednou jsem potratila . Potřebuju to vědět protože dělám těžkou práci a tahám těžké věci. Musím to vědět kvůli tomu jestli můžu do prace

jezz13
6. dub 2017

V tom případě se to z krve po 14 dnech dá zjistit určitě, obvykle je tam zvýšené hcg už okolo 10 DPO.

aneee
6. dub 2017

Ahoj holky 🙂 taky patřím k těm který se snaží možná to sem nepatří ale potřebuji se poradit 🙂 Mám dva dny do MS a ráno jsem měla takový ten bílý výtok trochu hojný že jsem myslela že jsem to dostala a taky jsem měřila bazální teplotu tu jsem měla 37,4 jinak bazalni teplotu ale neměřím a testík je negativní. Děkuju

majaaa82
6. dub 2017

@berushe14 Hoj, jestli jsi cítit po rybách, máš vaginální infekci, trochomonoiázu. Zajdi na gyndu. Těhotná asi nebudeš, když jsou testy negaivní. Zbytek je sugesce, typická pro většinu zdejších snažilek.

kocka896
8. dub 2017

Dobrý den, mám dotaz ohledně MS. Už tři měsíce mě trápí MS. před třemi měsíci jsem měla MS 14 dnů. Druhý měsíc jsem to neměla vůbec. Tento měsíc jsem to dostala o týden dříve, něž jsem to měla dostat. Dostala jsem slabou hodně slabou MS. Spíš jeden den jako MS ale hodně slabě a 2-5 den hodně slabé špinění. Těhotenský test jsem si dělala asi 16.3. Vyšel negativní. Dělala jsem si ho jednou. Můžu být těhotná. O miminko se snažíme, už několik let, ale bohužel marně. Děkuji a Příjemný zbytek dne.

reja87
10. dub 2017

Ahojky, mám skoro týden spoždění. Test jsem si dělala dnes ráno a byl negativní. Byl to obyč test z drogerie. Poradili by jste mi nějaký kvalitní test?

elvira
10. dub 2017

@reja87 - jestli to potřebuješ vědět jistě, tak si zajdi na krev - třeba jako samoplátce. Z krve to bude jasné.

reja87
10. dub 2017

Já mám právě teď v práci uzávěrku, takže nemůžu ráno na krev. A příští úterý mám jít na gyndu na injekci na vyvolání menstruace, ale jestli jsem těhotná bych ráda věděla. Měl by mi dělat ultrazvuk, myslíte, že by tam mohlo být už něco vidět?

elvira
10. dub 2017

@reja87 příští týden budeš mít dva týdny zpoždění - tj. zhruba by to mohl být nějaký 5. - 6. týden...
Může být vidět i nemusí... Proto se radí chodit na ultrazvuk později, aby bylo jasně vidět.
Já jsem kvůli špinění byla na ultrazvuku v rovném 6. týdnu a už bylo srdíčko. U někoho je vidět jen dutinka nebo vysoká sliznice...

reja87
10. dub 2017

aha, tak uvidím. Já už dvě děti mám, ale tyhle začátky si už moc nepamatuju. Je to šest let zpátky..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru