Dobrý den.Stalo se někomu,že měl všechny testy negativní a přitom byl těhotný?Mám zavedené už druhé hormonální tělísko(3 rok)Poslední sex v září.4 negativní testy.V rozmení listopad-leden.Ale cítím jak pohyby v břiše,chodím nezvykle často na záchod a mám pocit,jak kdyby mi někdo do močáku kopal.Bolí mě podbříšek,kyčle a pořád přibírám.Prvně v životě mám zácpě.Mám už 2 velké děti.Těhoteství si nepamatuji.Doktorka řekla,že pokud mám testy negativní,tak mám přijít až 23.2..Děkuji
@mimi1004 právě toho se bojím.Jen u dcery mi doktorka řekla,že těhotná být nemohu,protoze silné krvacim 2,5mesice a poslala mě na onkologii.A testy jsem si nedělala.Nakonec mam krásnou dceru.Ale teď už jsem dosti za časem na další dítě.Panikařím jak malá holka a nevím co si o tom myslet.Tak hledám jestli má někdo nějakou zkusenost.
@marky1979av tak si zajdi na krev jako samoplatce? Co je na tom za vědu?
@lachtanice86 jenže když jsou těhotenské testy negativní, tak bude negativní i ta krev. Takhle se to řeší na úplném začátku těhotenství. Když někdo najde pidi ducha, v děloze zatím nic Dr nevidí a chce mít jen jistotu. Jelikož by paní byla těhotná už od září, tak by hcg bylo tak vysoké, že by to odhalil jakýkoliv test. Takže buďto to těhotenství není nebo je to nějaká anomálie, kdy pani těhotná je, ale hcg se při něm neuvolňuje? Nevím, jestli je něco takového vůbec možné.
Nemůže to být spíš nějaký problém se střevama? Ty bolesti a pohyby, to můžou být klidně střeva.
@mimi1004 je mi 42 a menstruaci nemám od zavedení tělíska.Jen tak 3x do roka špinění.Před zavedením tělíska jsem měla často tak silnou menstruaci a tak dlouhou,že jsem končila v nemocnici.Takže bez menstruace cca 3 roky
Dobrý den, jen takový dotaz.. Bez menstruace by nemělo být možný otěhotnět..? Nebo se pletu? 🤔
Prosím vás myslíte si že už by jste cítila kopání do močáku?To bude něco jiného a ne těhotenství kor když jsou testy negativní 🤦♀️🤷🏻♂️
https://zdravi.euro.cz/leky/menopauza-a-jeji-pr... prý existuje volně prodejný test na menopauzu.
@mimi1004 bohužel ani tělísko není 100% .😰
@marky1979av to ne ale pokud jste bez MS nebude ani ovulace takže asi těžko můžete být těhotná.Problém bude někde jinde zajděte si k doktorům ať vás vyšetří
@marky1979av Ale chápeš, že sex byl před 5 měsíci!? Nebo čekáš, že ti všichni potvrdíme těhotenství? Po takové době bys už měla dálnici.
@ivybee není tak úplně pravda, protože před MS musí být.logicky ovulace, takže může otěhotnět před tou MS.
@marky1979av pokud máš testy negativní nejsi těhotná
@mimi1004 já doufala,že mi napíšete,ze těhotná nejsem.Uz další dítě nechci.A koukala jsem na své těhotenské fotky z předchozího těhotenství - to jsem taky skoro žádné břicho nemela(teda to těhotenské)
@marky1979av Vždyť to tu píšeme. Cítíš pohyby střev a zbytek bych odhadovala na menopauzu nebo hormonální nerovnováhu. Těhotenství ani náhodou. Ale toť můj názor a odhad. Jistotu ti dá doktor.
No jóóó jasne! 🤦♀️ Už mi to docvaklo 😅 Dekuji za odpovědi. 🌷🙂
@ivybee Pleteš se, já bez ms otěhotněla 3x 😊
@pepickovapavlinka I bez ms může být ovulace
@mimi1004 děkuji.
@klokanka31 Ano, už mi to došlo 🙂👉
Toto fakt napise 40+ rocna zena, co uz ma deti?
@klokanka31 no já když MS neměla tak ani ovulaci takže asi jak u koho
@pepickovapavlinka Já neměla ms 4 měsíce, otěhotněla jsem, a pak jsem neměla přes půl roku, a taky jsem otěhotněla. A dcera od jedné lékařky neměla ms prý celý život, a má dvě děti 😮
@klokanka31 ale já i měřila BT mám PCOS a prostě ovulace nebyla a ani MS.Musela jsem chodit i na injekce agolutinu abych MS měla vůbec.Takže ano zdravé tělo asi nemusí mít MS a ovulace je.Ale když je problém jako u mě je to jiné
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A co takhle nějaké jiné zdravotní obtíže? Vážně věříš, že bys mohla být těhotná, když i těhotenské testy jsou negativní? Bylas bys už v 5. měsíci.