Zdravím ženy, maminy a děvčata...
Mam dotaz, zda máte nějaká zkušenost. Mám 7dni zpoždění, test byl před 3dny negativní, ale dnes od rána zvracim.. Myslíte, že by se zadarilo? 😊
@michaelarousova děkuji za odpověď, taky sem téhož názoru, že spíš nejsem.. Mě spíš zarazila ta nevolnost dnešní.. Jen zjišťuji zda má někdo podobné zkušenosti 😊
těhotenské nevolnosti většinou začínají až trochu později, řádí teď hodně viróz, nedávno nám zvracela komplet celá rodina + několik dalších po okolí. A i viróza dokáže ms šoupnout. vyzkoušej ještě klidně test, ale i po 3 dnech bz už mělo být něco vidět...
Ahoj, potřebuji poradit. 19.2.22 proběhl poslední sex, za cely únor byl cca 8x. Ovulaci nevím (nehlidam ju) jen podle aplikace ale na to se nespoléham. Menstruace bývá 28-30 den. Dnes jsem 35 cyklus a 5 dnu spozdeni, ráno testy negativní a bazalni teplota 36,7 je možné těhotenství? Už jsem to vyloučila ale porad je ve ne nějaká naděje. Příznaky krom obcasneho bolení břicha jako před MS ob den. Děkuji za odpovědi
@makr90 obě varianty můžou být pravda... i když za sebe bych spíš řekla, že by touhle dobou měl být na testu alespoň duch.. nicméně počkej dva-tři dny a pokud MS nepřijde, tak zkus test znovu... 🍀
@cekamnazazrak děkuji, už doma žádné nemám 🙈 čekám ba pondělí abych nakoupila. Takže mi stejně nezbývá než ty dva dny čekat . Děkuji za odpověď
@makr90 hodně štěstí a dej vědět.. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@misha09 muzes mit jen virozu a tim se i zpozdila ms nebo muzes byt tehotna a to zjistis jen tim testem☺️Vic ti asi nikdo nerekne☺️