Negativní test, menzes nikde. Co myslíte?

apajda
15. čer 2024

Ahoj, potřebuji radu. Mám cca 10 dní zpoždění (podle aplikace, realita +- 2 dny). Před 4 dny mi vyšel slabě pozitivní test. Od té doby několik negativních, ale menzes pořád nikde. Chráníme se tedy kondomem, ale přece jen mam strach z té "jedné kapky". Je mi jasné, že mě čeká telefon na gyndu, ale to lze až v pondělí 😀😀😀

mydlova
15. čer 2024

@apajda no pokud mas 2 dny zpoždění tak bych asi byla hlavně v klidu. Telo není stroj. Snad záleží kdy byla ovulace. Jestli si menstruaci neblokujes sama v hlave. V pondeli je za me blbost volat k lekari a hned tam letet. Boli te neco? I kdybys byla tehotna, mela mimodelozni tak gynekolog prd uvidi.

apajda
autor
15. čer 2024

@mydlova Praveze už 10 dní, to jsem nikdy neměla. Ten test jsem si dělala až po skoro týdenním zpoždění

felis
17. čer 2024

@apajda ahoj, podle mě jsi ve stresu zbytečně. Takto vypadaly moje testy při 6 dnech zpoždění. Pokud Ti vyšel jeden slabe pozitivně, tak co je slabě? Duch nebo viditelná čárka? Pokud jsou další negativni, tak spíš těhotná nejsi. Jdi k dr. Dá Ti vyvolávačku a bude klid 😄

apajda
autor
21. čer 2024

@felis Ahoj, no, viditelná čárka. O něco slabší než tobě. Jinak pokud mi menzes nenaskoci, mám se gynekolozce znova ozvat v úterý. Jsem zvědavá

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru