Negativní test, ale zpoždění jinak pravidelné menstruace

r98
29. črc 2021

Holky potřebuji poradit. Dnes je čtvrtek a já měla dostat menstruaci v pondělí. Včera a dnes test negativní. Ale bolí mě břicho a ráno je mi špatně ( prsa vůbec nebolí). O miminko se zatím úplně nesnažíme, ale možnost otěhotnění tady je( kdyby ano budeme oba moc rádi). Jsem z toho špatná. Menstruace celou dobu jako hodinky ( vždy den předem nebo ten den). Bolí mě strasne bedra a ten divný tlak a pichani v břiše moc neznám. Je stále možnost, že jsem těhotná?
Moc děkuji

adula000
29. črc 2021

nejspíš ne, pokud máš MS pravidelnou a měla dorazit už v pondělí, tak si myslím, že na testu by mělo už jít něco vidět.

r98
autor
29. črc 2021

@adula000 děkuji za odpověď. Jen jsem z toho taková špatná. Je mi furt špatně, bolesti zad a ta únava( to ani nemluvím). Tak snad přijde MS bez toho abych musela na nějaké vyvolání.

izzylka
29. črc 2021

@r98 mohla se opozdit ovulace a tím pádem i menstruace. Ty stavy vám pravděpodobně dělá psychika. Jako šance na těhu je vždy, pokud je sex...v tomto případě si myslím, že je to prostě jen opožděná menstruace. Ony ty těhu příznaky způsobuje hcg, takže by jste na testu už něco musela mít, aby se to dalo brát jako těhu příznak 😊

r98
autor
29. črc 2021

@izzylka moc děkuji za odpovědi
Jsem zase chytřejší
Co si budeme 😅 po tom, co jsem tady četla mi připadá, že je možné vše
Budu čekat 🙏🏻Snad MS přijde

lachtanice86
29. črc 2021

@r98 vis kdy byla ovulace?

r98
autor
29. črc 2021

@lachtanice86 no to právě nevím
Nehlídám si to, jelikož úplně teď miminko není plánované, ale měla jsem celkem tento měsíc bolesti břicha jak při MS ( přibližně okolo toho 10.7. jsem měla ty bolesti). Jinak podle kalendáře bych měla mít ovulaci 12.7. ale tomu se nedá moc věřit.

lachtanice86
29. črc 2021

@r98 no tak to bych na těhotenství neviděla

lucitka91
31. črc 2021

Mně se to rozhodilo po očkování na Covid. Do té doby taky jako hodinky každý měsíc.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru