Negativní test, ale příznaky těhu

val333
14. bře 2018

Ahojte holky, už 8 měsíců se snažíme o mimco. Cyklus mám rozházeny... Jednou 36 , 34, 30 no a teď je to 33. den a já už mám necelý týden nateklá prsa, zmnenu chuti a skoro po každém jídle se mi zvedá žaludek a je mi skoro na zvracení... ALE ... Včerejší test negativní.... Je nějaká šance být těhotná?

klecanda
14. bře 2018

@val333 myslím si, že šance tam je 🙂 počkej pár dní a udělej test znova.. na testu to nemusí být hned vidět, ale tělo to poznat může 😊

cuuza
14. bře 2018

Radši bych si říkala, že šance není, maximálně budeš příjemně překvapená 🍀

val333
autor
14. bře 2018

To si taky říkám, ale hlava to nějak nebere ☹️ furt myslím na tu naději 😬😀

leniczka23
14. bře 2018

Priznaku uz jsem mela tisic a tehotna jsem nebyla..takze ja si myslim ze spis ne. Priznaky nic neznamenaji..

luckamarcu
14. bře 2018

@val333 pokud je negativní tak těhotná nejsi.. Psychika dělá fyzicky příznaky všeho moznyho někdy těžko uveritelny..

vendelinka08
14. bře 2018

Priznaky vzdy nejsou smerodatne. Ja osobne jsem mela vzdy ty prijemne priznaky...treba strasnou chut na sex. Nikdy jsem nemela to ze mi bylo hned zle atd. To je mi spise kdyz to mam dostat. To je mi mizerne..ale pri tehu ne. Byla jsem vzdy klidna a vyrovnana a sexuchtiva☺. Takze tim bych se uplne neridila. Jinak pokud ms nedostanes tak test urcite zase zkus a uvidis.

martinkka
14. bře 2018

Dokud nedostaneš MS, tak šance samozřejmě je 🙂 ale mít těhotenské příznaky a negativní test je nesmysl. Těhotenské příznaky souvisí se zvyšujícím se hCG v krvi, když je test negativní, nemůžeš mít těhu příznaky. Psychika dělá hodně a těhotenské příznaky se dají jednoduše vsugerovat. Když jsme se snažili o miminko, měla jsem pocit, že mám příznaky každý měsíc a realita byla jiná

priefi
14. bře 2018

@val333 nadeje tam vzdy je, ale psychika je mocna carodejka 😉

val333
autor
14. bře 2018

@martinkka já to právě vůbec neřešila, ani na na to nemyslela... Najednou jsem zjistila, že mi je často špatně, mám nateklé prsa atd... A napadlo mě to až po tom, co jsem si tyto příznaky uvědomila...

puresin
14. bře 2018

@val333 Nadeje umira posledni, ja si ale diky ni privolala fiktivni tehotenstvi se vsemi moznymi priznaky.. Zkus se na to tak neupinat, i kdyz vim, ze se to lip pise nez dela. U dvou deti ze tri jsem otehotnela po vic nez 6m snazeni az kdyz jsem si nasla praci nebo noveho konicka a pustila to castecne z hlavy. Psychosomatika totiz fakt (bohuzel) funguje. Drzim pesti 😘

oveckaluky
14. bře 2018

Nám se povedlo 8. měsíc po potratu...těch sedm předchozích jsem měla příznaky měsíc co měsíc, a nic - psychika je mocná...

ajronka
14. bře 2018

Já měla příznaků vždy plno každý měsíc před ms. Hnusná pleť, bolely mě prsa, atd. Ten cyklus, kdy jsem zjistila, že jsem těhotná, jsem byla absolutně bez příznaků, pleť jsem měla jak panenka 🙂

martaskaaa
14. bře 2018

Mě třeba před každou MS bolela vždycky prsa... pak mě najednou bolela týden, druhý, třetí a pak už to bylo hergot divný, když ani MS nepřišla a // byly tam 😀 Ale lepší si říkat, že asi nic, a pak být překvapená, jak píšou holky 🙂 uvidíš

kackar257
18. bře 2018

Ahoj holky jsem Kata a bydlim v Patokryjich u Mostu a je mi skoro 28. Mam doma 2,5 leteho chlapaka Zdendu a ted mam problem tak snad poradite....11/3 mela prijit MS a neprisla. Vcera slaboucky spineni. A priznky jako vecny hlad,castejsi curani,unava,bolest zad a dnes pocit jako na omdleni pri nizkem tlaku ale test negativni. Nesnazime se pritel si dav pozor. Mela jste to taky nektera a bylo z toho tehu? Ja bych teda byla rada kdyby bylo dalsi mimi 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru