Holky,
Včera jsem zakladala, že jsem před 14ti dny zapomněla jeden prášek HA,který jsem si do 24hod dala,ale byl nechraneny styk. Tento týden jsem opět jednu zapomněla, ale do 12hod dala. Cítím se nějak divně, ze zvědavosti jsem si udělala včera dopoledne test, je negativní a druhý teď kolem půl 2 a vyšly dvě//,ovšem nepřijde mi pozitivní, první čárka je divná. 😃
Vím, že Mamatest hází i duchy,přitom těhotná být nemusím.
Tak co myslíte, je spíš blbost ne, že by to vyšlo? 😉😃
Přikládám foto,horní dneska, spodní včera.
@terka555 jakože vím,že ikdyz teď prášky přes léto nevysazuji, takže ovulka mohla v klidu probehnout a my se trefili zrovna do ní ( třeba). 🙂 hlavně mám HA nizkohormonalni skrze trombózu v posledním tehu. No uvidím ,potřebovala bych přes prsty, abych to vydrzela do soboty 😃😃😃
Zkusila bych za dva, tři dny, ovulace mohla být později, proto se ještě moc nevybarvil. Biochemické jsem měla taky, čárka byla trochu silnější, pak slabla a pak testy úplně bílé, MS přišla později, až 47dc. Ale když bereš antikoncepci pořád, tak MS mít nebudeš.
Ty jo to jsem zvědavá
Pepino mají málo barviva,kup jiný test
@lalolita - a není možná cysta? Ta prý může zvýšit hladinu ..jsem na to zvědavá..
@hancazivocich netuším 🤔🤔🤔 zkusím se objednat k dr na příští týden, ale dřív jak ve středu se nedostanu. Jinak Už ani nespinim ženy, tak já nevím. To zas bude plány poplach 😉
Mamatest mi ducha ukazal az po 5 dnech po ms, lepsi mi prisly testy z Tety, nebo Clear blue, ty ukazaly driv... Biochemko i tehotenstvi
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lalolita klidne je mozne tehotenstvi, zkusila bych dalsi za dva dny🙂