Nechytám duchy apod., ale můžu být těhotná?

16. říj 2021

Holky, nikdy bych neřekla, že se tu zeptám na tak stupidní otázku, kterou tu denně řeší spousty holek. Proto píši i anonymně, prijdou mi totiž tyhle diskuze hloupé. No asi jsem klesla.
Ale prosim vás, v týdnu jsem byla na gynekologii, na preventivce, kde se mě doktorka zeptala, jestli nemohu být těhotná, že na ultrazvuku vidí nějaké projasneni, pry to samozřejmě nemusí ještě nic znamenat,ale to víte cervicek v hlavě hloda. Jelikož kojím půlroční miminko, tak menstruace není ještě moc pravidelná, chodí od 30 do 38 dnů, dnes mám 38 den cyklu a tt negativní.. Je možnost, že by tt byl negativní a ja byla těhotná?

eloise02
16. říj 2021

Když to ani doktorka nepozná, tak na Modrém koni ti to asi tak někdo řekne.

leniczka23
16. říj 2021

Pokud ona viděla projasnění tak už by asi na testu něco bylo. Zkus test za pár dní, když bude negativní je podle mě jasno.

izzylka
16. říj 2021

Já si myslm, že spíš ne 🤔 jelikož na utz je cosi vidět až při hodnotě +/- 1000 hcg, test by byl už dost pozitivní 🤷🏻‍♀️

autor
16. říj 2021

@leniczka23 děkuji🤗

autor
16. říj 2021

@izzylka děkuji, ja si to říkala, ale tak víc hlav, víc ví 🤗

autor
16. říj 2021

@eloise02 ty nemáš tu vesteckou kouli? Škoda...
Jelikož bych byla v začátku, tak doktorka sama říkala, že těžko pozná jestli je to těhotenství nebo něco jiného, ať dojdu pokud nedostanu menstruaci, tak jsem prostě doma zkusila test...No a byl negativní, tak jsem se prostě jen zeptala jestli je to možné. Bože, neukazuju ti tady duchy, kdy je jasné, že dotyčná je těhotná, nedávám sem milion pocuranych testu, kdy tam je od světle čárky až po tmavou a stejne se chtějí přesvědčit jestli jsou těhotné.
Ja chtěla jen pragmatickou odpověď, jestli třeba někdo měl podobnou situaci . Rozhodně mi nejde o to být za každou cenu těhotná, mám dvě děti a další by pro mě byl po pravdě šok, takže asi tak... Opravdu se tu člověk musí bát položit otázku bez toho, aby na ni dostal jizlivou odpověď?!

aselluska
16. říj 2021

Ne. Pokud už je něco vidět, na testu by to přímo "svítilo".

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru