Nechráněný sex, pilulka "po", 2 dny zpoždění. Testovat nebo počkat?

puska123
21. lis 2019

Zdravím, měla jsem nechráněný sex 18.10. , poté jsem si vzala do hodinu pilulku po, asi 22.10. jsem dostala menstruaci slabou (ale tu mám vždy slabou). Nyní mám dva dny zpoždění, což není zas tak moc, ale já jaem nervózní, tak se chci zeptat, zda když si udělám tehotensky test, jestli mi to ukáže? Nebo mám ještě počkat par dni?

jituli84
21. lis 2019

@puska123 mě ukázal test již tři dny před ms, tak klidně zkuste, ale já osobně když jsem jednou použila pilulku po... Tak jsem měla cyklus velice rozhozený a ms jsem dostala dvakrát , jedna skončila a do dvou týdnu proběhla další...

jaja01k
21. lis 2019

@puska123 Měsíc po styku už by ti test případné těhotenství spolehlivě ukázal, tak ho zkus, ať máš klid, ale spíš si myslím, že ti ta pilulka po zamávala s hormony a rozhodila cyklus.

leniczka23
21. lis 2019

@puska123 ano, na tehotenskem testu uz by to bylo..
Nechci strasit ale tohle se presne stalo me, pilulku po jsem uzila do 2 hodin a stejne jsem nakonec byla tehotna.

bazarky
21. lis 2019

Mam vysokou delozni sliznici, co to znamena? Vcera jsem byla na pohotovosti na gynekologii a dr nepoznala na UT nic, jen toto. Co ro znamena? Ja sem se nezeptala, jsem 🐮.. Me to pri tech bolestech nenapadlo.. Jsem (snad ) 9 dni po oplodneni. Na ultrauvuku nemam nic, deloha v norme, vajecniky taky... Test z moce a krve (hcg) negativni.... Co mi muze byt? Mam tlak v podbrisku, kovovou chut v puse, pri piti horké cokolady citim v puse hořkost, pobolivaji me prsa .. Pomoc :(.

barulina
21. lis 2019

@bazarky vysoka sloznice je bud pred ms, nebo tehu. Testy mas ale negativni

astyna88
22. lis 2019

@leniczka23

Nemaji se brat proto dve? Kdysi jsem od lekarnice mala dve v blistru..

bazarky
22. lis 2019

@barulina diky za info baruli.. No ja mam ms dostat az za tyden... Achjo, tak moc chci miminko :(

leniczka23
22. lis 2019

@astyna88 ne..ja mela tu jal se bere jen jedna..je vic druhu.

sjuzalinka
22. lis 2019

taky jsem musela asi před 2měsíci vzít pilulku, manžel koupil v lékárně bez předpisu dle instrukcí doktorky. Taky mi říkala, že mi to může rozhodit cyklus, že to je pěkná hormonální bouře. Naštěstí u mě dobrý, všechno v pohodě přišlo jak mělo. Kup si test, ať máš jasno, stejně na to budeš pořád myslet 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru