Náznak ducha?

15. bře 2022

Vidíte to taky nebo si to pouze dokresluju ? Když podsvitim baterkou na telefonu je vidět náznak čárky.

tasimia
15. bře 2022

Nevidím bohužel.

katherine177
15. bře 2022

Nic nevidím

mydlova
15. bře 2022

Když podsvitis tak nejspíš vidíš jen rysku. Bohužel. Zkus za 2 dny

felis
15. bře 2022

Ahoj, nic nepodsvěcuj, nedokresluj a zkus za 2-3 dny znova. Test je teď negativní - bohužel.

izzylka
15. bře 2022

@mydlova já podsvicovala tolik testů a nic vidět nebylo. Až když to bylo těhotenství, tak tam prosvítala čárka 🤷🏻‍♀️

evunka27
15. bře 2022

Vidím, já včera měla taky pidi ducha 😊 dneska bohužel nic.. zkusím za 2 dny 😊
Já ho akorát mobilem ani nevyfotila, viděla jsem jen naživo 😂

evunka27
15. bře 2022

U mně to vypadalo takto. Musela jsem fotku upravit aby tam byl vůbec nějakej náznak. Pro všechny určitě negativní test. Já ho tam vidím ale ještě dnes (na živo) i na zaschnutym testu.
Takže buď to může být pidi duch nebo ryska nebo falešnej test. Ještě bych nezoufala 😊

kocila
15. bře 2022

@evunka27 na tve fotce vidim ducha

tasimia
15. bře 2022

@evunka27 já třeba nevidím, ale.to neznamená, že tam není. Přeci jen, na živo a ty to vidíš lip, než pak na fotce, která nahráním na fórum, změní trošku kvalitu.

evunka27
15. bře 2022

@tasimia ono já ho ani v tom mobilu neviděla, fakt jsem ho viděla jen na živo. Tohle byl test včera tzn 11-12dpo
Dnes sněhobílo, ale zase jsem včera večer dost pila, takže uvidíme za pár dní

klokanka31
15. bře 2022

Nic

radkan91
15. bře 2022

Ahoj, já tedy vidím, hodně štěstí 🍀

evunka27
15. bře 2022

@mydlova teď jsem to šla schválně zkusit. Vzala jsem včerejší test, dnešní test a na obou při prosvícení jsou krásné čárky. Vzala jsem test z minulého měsíce (jasně negativní) a i po prosvícení byl bílý, druhá čárka tam nebyla.
🤷🏻‍♀️😂

vendelinka08
15. bře 2022

Ano vidím

evunka27
16. bře 2022

Samozřejmě že jsem to nevydržela a musela to dnes zkontrolovat. Okem krásně viditelný duch, mobilem je to horší, tak jsem ji upravila 😊
Dnes jsem 12-13 dpo.

autor
16. bře 2022

@evunka27 moc gratuluji už jde vidět hezky ❤️

autor
16. bře 2022

@evunka27 uvidíme co se vyklube u nás , menstruace má stále spoždění , poslední dobou nepravidelné cykli. Takže těžko říct kdy vůbec proběhla ovulace. Budu dnes muset koupit další test pro jistotu. 🙏🏼

evunka27
16. bře 2022

Já mám dostat ms v úterý, tak snad mrcha nepřijde 😊 zatím mám jen 50% úspěchu za mnou, teď už jen těch dalších 50% pro potvrzení 😁🤩

A držim palečky

alisi86
17. bře 2022

@evunka27 Ahoj, tak jsme na tom asi podobně s terminy. Vysadila jsem HA, jelikoz mi absolutne nesedla a rozhazela mi cyklus a jsem.samy pupinek, jak pubertak. I kdyz si davame pozor, nejsem si jistá, zda-li...🤔
Už x dní mě boli bradavky, ktere jindy vubec necítím a bolí mě v podbřišku, s čímž taky nemivam problém, ted 2 dny teplota a od pondělí furt spim. Chtela jsem vymenit HA, ale muj doktor mel dovolenou, takže čekám 🙈
Každopádně jsem 24DC a zkusila jsem TT..
Mini dušíci v limitu, tak snad se muzu zeptat zde na váš názor holky. Jde to blbě fotit..

alisi86
17. bře 2022
l01991
17. bře 2022

@alisi86 slaboulince něco snad vidim...

evunka27
17. bře 2022

@alisi86 počkej a za 2-3 dny udělej další test.
Pidi duchy vidím, ale
Prsa a podbřišek tě může bolet i z PMS

alisi86
17. bře 2022

@evunka27 Dekuji.
A jak jsi na tom Ty?

evunka27
17. bře 2022

@alisi86 nevím, budu testovat zas až zítra

ruze32
17. bře 2022

Ahojky, bohuzel nic nevidim, jen naznak mozna😊 ja mam ted svoje testy takto a jsem z toho blazen😀

felis
17. bře 2022

@ruze32 ahoj, s jakými rozestupy to máš testované? Myslím na dny... Spíš aby to nebylo biochemko... protože mi přijde, že nesili, ale spíš ubývá... Nechci Tě ale děsit. Třeba je to v pohodě. Ono taky u každého HCG stoupá jinak. Mě u dcery v 5tt na UZ skoro nic neviděli, HCG jsem měla nízké a během dvou týdnů to vše bylo v normě 😊

felis
17. bře 2022

@evunka27 a jak se cítíš? 😊

evunka27
17. bře 2022

@felis furt stejně, zítra ti napíšu změny do zprávy 😂

felis
17. bře 2022

@evunka27 napiš, napiš, těším se na info 😁

nazka
17. bře 2022

@evunka27 napiš sem, i já Tě sleduji a zajímáš mě 🍀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru