Vidíte to taky nebo si to pouze dokresluju ? Když podsvitim baterkou na telefonu je vidět náznak čárky.
Nic nevidím
Když podsvitis tak nejspíš vidíš jen rysku. Bohužel. Zkus za 2 dny
Ahoj, nic nepodsvěcuj, nedokresluj a zkus za 2-3 dny znova. Test je teď negativní - bohužel.
Vidím, já včera měla taky pidi ducha 😊 dneska bohužel nic.. zkusím za 2 dny 😊
Já ho akorát mobilem ani nevyfotila, viděla jsem jen naživo 😂
Nic
Ahoj, já tedy vidím, hodně štěstí 🍀
Ano vidím
@evunka27 moc gratuluji už jde vidět hezky ❤️
@evunka27 uvidíme co se vyklube u nás , menstruace má stále spoždění , poslední dobou nepravidelné cykli. Takže těžko říct kdy vůbec proběhla ovulace. Budu dnes muset koupit další test pro jistotu. 🙏🏼
Já mám dostat ms v úterý, tak snad mrcha nepřijde 😊 zatím mám jen 50% úspěchu za mnou, teď už jen těch dalších 50% pro potvrzení 😁🤩
A držim palečky
@evunka27 Ahoj, tak jsme na tom asi podobně s terminy. Vysadila jsem HA, jelikoz mi absolutne nesedla a rozhazela mi cyklus a jsem.samy pupinek, jak pubertak. I kdyz si davame pozor, nejsem si jistá, zda-li...🤔
Už x dní mě boli bradavky, ktere jindy vubec necítím a bolí mě v podbřišku, s čímž taky nemivam problém, ted 2 dny teplota a od pondělí furt spim. Chtela jsem vymenit HA, ale muj doktor mel dovolenou, takže čekám 🙈
Každopádně jsem 24DC a zkusila jsem TT..
Mini dušíci v limitu, tak snad se muzu zeptat zde na váš názor holky. Jde to blbě fotit..
@ruze32 ahoj, s jakými rozestupy to máš testované? Myslím na dny... Spíš aby to nebylo biochemko... protože mi přijde, že nesili, ale spíš ubývá... Nechci Tě ale děsit. Třeba je to v pohodě. Ono taky u každého HCG stoupá jinak. Mě u dcery v 5tt na UZ skoro nic neviděli, HCG jsem měla nízké a během dvou týdnů to vše bylo v normě 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nevidím bohužel.