Je duch vidět při použití baterky na telefonu?
Vidíte to taky nebo si to pouze dokresluju ? Když podsvitim baterkou na telefonu je vidět náznak čárky.

Nic nevidím
Když podsvitis tak nejspíš vidíš jen rysku. Bohužel. Zkus za 2 dny
Ahoj, nic nepodsvěcuj, nedokresluj a zkus za 2-3 dny znova. Test je teď negativní - bohužel.
Vidím, já včera měla taky pidi ducha 😊 dneska bohužel nic.. zkusím za 2 dny 😊
Já ho akorát mobilem ani nevyfotila, viděla jsem jen naživo 😂
Nic
Ahoj, já tedy vidím, hodně štěstí 🍀
Ano vidím
@evunka27 moc gratuluji už jde vidět hezky ❤️
@evunka27 uvidíme co se vyklube u nás , menstruace má stále spoždění , poslední dobou nepravidelné cykli. Takže těžko říct kdy vůbec proběhla ovulace. Budu dnes muset koupit další test pro jistotu. 🙏🏼
Já mám dostat ms v úterý, tak snad mrcha nepřijde 😊 zatím mám jen 50% úspěchu za mnou, teď už jen těch dalších 50% pro potvrzení 😁🤩
A držim palečky
@evunka27 Ahoj, tak jsme na tom asi podobně s terminy. Vysadila jsem HA, jelikoz mi absolutne nesedla a rozhazela mi cyklus a jsem.samy pupinek, jak pubertak. I kdyz si davame pozor, nejsem si jistá, zda-li...🤔
Už x dní mě boli bradavky, ktere jindy vubec necítím a bolí mě v podbřišku, s čímž taky nemivam problém, ted 2 dny teplota a od pondělí furt spim. Chtela jsem vymenit HA, ale muj doktor mel dovolenou, takže čekám 🙈
Každopádně jsem 24DC a zkusila jsem TT..
Mini dušíci v limitu, tak snad se muzu zeptat zde na váš názor holky. Jde to blbě fotit..
@ruze32 ahoj, s jakými rozestupy to máš testované? Myslím na dny... Spíš aby to nebylo biochemko... protože mi přijde, že nesili, ale spíš ubývá... Nechci Tě ale děsit. Třeba je to v pohodě. Ono taky u každého HCG stoupá jinak. Mě u dcery v 5tt na UZ skoro nic neviděli, HCG jsem měla nízké a během dvou týdnů to vše bylo v normě 😊

Nevidím bohužel.