Zdravím, potřebovala bych poradit..nedávno jsem měla první sex se svým přítelem a tři dny poté se mi dostavil narůžovělý výtok. Četla jsem, že to může znamenat těhotenství, zatím těhotná být nechci. Prosím vás, nevíte, co by to mohlo znamenat, měli jsme spolu sex poprvé a i můj sex to byl první, na gynekologii se teprv chystám. Nemyslíte si, že bych mohla být těhotná? Děkuju za odpověď. 🙂
Je mně 17, ochranu sme použili a musím dodat, ,,neudělal,, se do mě..
Narůžovělý výtok 3 dny po styku nemá s těhotenstvím nic společného, buď v klidu 🙂 Někdy může takový výtok způsobit zahnízďování vajíčka, ale k tomu dochází nejdříve 5. den po styku, spíš dýl. Takže to bude spíš nějaký hormonální výkyv nebo jestli jsi měla první styk, tak to může být i z toho.
Děkuju moc, trochu ste mě uklidnily 🙂
Dobrý večer, prominte že jsem se sem v mísila..Chtěla bych se optat.. 27.10 jsem šla zamojí doktokou zpozdila se mi MS.Píchla mi vivolávačku..Když to nedostanu mám k přijít ale 1.11 .2014 jsem MS dostala a přestala mi až 1.2.2015 s tím že špiním tmaví červeno hnědý výtok.Co se týká milování zkoušeli jsme to pořád, naposledy jsme se milovali28.12.014 a dnes se mi menstruace prostě zastavila a jen ten tmavě červený výtok vítok...Děvčátka prosím nevíte co bi to mohlo znamenat?? 😕 😕 Prosím poradtě děkuji
@ruze36 úplně se v tom nevyznám, ale pokud jsem to dobře pochopila, menstruace trvala od 1.11. do 2.1.? (1.2. ještě nebylo, tak předpokládám, že je to překlep) To rozhodně není normální! Už z tohoto důvodu bys měla jít určitě co nejdříve na gyndu. Snad sama musíš vědět, že menstruace trvá týden a ne dva měsíce.
anetadr @už ani nevím protože sem měla 5 let antikoncepci depo veru takže jsem bila5 let bez menstruace a rok a půl jsem měla menstruaci dvakrát v měsíci 4 dny a pak třeba týden...už jsme si myslela že po vynechání bych mohla bít v tom ale doktorka si nebila jistá tak mi píchla vivolávačku a to bilo vše..trpím na před menstruační falešné těhotenství.. Rok a pul si dělám testy a vždy pozitivní...Tak že sem chtěla se optat jestli některá z vás neví co by to mohlo bít...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@aranel123 ,..................můžu se zeptat,kolik Ti je let?