Na testu dušík, pak přišla menstruace

enduska
23. čer 2017

Ahoj holky prosim o radu. Tyden mám zpožděnou menstruaci a každý den jsem si dělala test. Na každém testu je menší dušík, ale dneska se dostavila bohužel menstruace. Stalo se to některé? Navíc menstruace je zatím slabší a vůbec nic mě nebolí. Jindy mam bolesti jak blázen 🙂

simi1510
23. čer 2017

Pokud test nesílil, je možné, že se jedná o biochemické těhotenství. Případně po skončení ms můžeš zkusit udělat nový test a uvidíš 😉

enduska
autor
23. čer 2017

@simi1510 bohužel nesílil ☹

enduska
autor
23. čer 2017

@simi1510 nevim, myslim ze když se dostavila menstruace tak těhotna asi nebudu. Ale divny je, že 6 testů bylo s dušíkama.

simi1510
23. čer 2017

@enduska může se stát, že se neuchytilo a odchází, proto i to zpoždění...

drzticka81
24. čer 2017

@enduska jj to se mi stalo,pred ms jsem mela duchy, ale prisla ms-tam uz byly duchy slabsi a slabsi-bylo to biochemicke .....hned dalsi mesic jsem otehotnela znovu a mame treti miminko 🙂))

enduska
autor
24. čer 2017

@drzticka81 já už si fakt nevím rady, snažíme se od listopadu a pořád nic. Teď kdyz uz jsem si myslela, ze to vyšlo tak opět jako každý měsíc se dostavila menstruace.

enduska
autor
25. čer 2017

Holky, asi jsem blázen ale dva dny po sobě jsem si udělala test i během menstruace jen tak ze zvědavosti a čárky se pořád drží. Zkusim jeste po menstruaci.

klarina62
25. čer 2017

Děláš si porad stejne testy, nebo je střídas?

enduska
autor
26. čer 2017

@klarina62 dělám si pořád stejné od dr.maxe

lencak80
26. čer 2017

Asi bych si zasla k doktorovi....ten ti rekne co a jak. I pres tehu muzes menstruovat...radeji si zajdi at vis jestli jsi tehotna nebo se to neudrzelo..nebo je vse ok...ale i presto mas ms a dr by ti h ed neco nasadila. Tady to nevyresis a myslim ze tohle neni neco co by melo zanedbat a resit jen tak. Test neni vzdy smerodatny.

walca
30. čer 2017

Ahoj holky, mm obavy jsem ci nejsem tehotna, to je otazka co si opakuji uz od prvniho testu.. Test uplne nahore byl delan posledni tedy 27.6. K doktorovi jdu 13.7.a bojim se ze mi rekne ze bud testy byli falesne nebo ze tam nic nevidi a tedy tehu nedopadlo. Mimco bych si prala, bylo by to moje prvni ale i s tim prichazeji obavy zda to vubec vse zvladnu, zda zvladnu bolestivy porod, zda zvladnu vzit mimco do naruce, vzdy sem se bala brat tak mala miminka kvuli tomu jak jsou krehoucka a ted mozna budu mit vlastni... Jen me malinko desi, ze mi az na obcasne bolesti bricha, prujem a zpozdenou ms 6 dni vlastne nic jineho neni .. Co myslite?

corry21
1. črc 2017

@walca testy ukazují celkem jasne na tehotenstvi, gratuluju ☺️ příznaky jsou z hcg, takže se můžou dostavit až později, ja jsem třeba celkem žádné nemela. A co se týče tvých obav, neřeš to, dokud nemáš tehotenstvi potvrzené, během prvního trimestru konci spousta tehotenstvi spontanne... Tak hodně štěstí!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru