Dobrý den holky chtěla bych se zeptat dostala jsem menstruaci byla silnější světla ale pořád. I je na zvracení a pred chvilkou jsem.si dělala test a ukázal.mi toto je možné že bych byla těhotná i kdyz jsem měla menstruaci dostala jsem.ji 9 a dnes skončila ze začátku menstruace jsem jen spinila
Ahojky mám podobnou zkušenost.. minulý týden jsem si dělala test (23dni po nechranenem sexu) a hodila jsem ho zpet do krabicky jako negativni (nevim proc jsem ho nevyhodila do kose) a v utery prisla menstruace jsem 5mesicu a 16dni po porodu takze prvni ms po pprodu no nadsena jsem nebyla. 😂 ale proc pisu dneska jsem sla do koupelny hledala jsem gumicku do vlasu ktere mam ve skrince pod umyvadlem a vypadal na me krabicka od testu tak nakouknu do vnitr jestli je prazdna ze ji vyhodim a kdyz jsem ji otevrela tak v ni byl test ale ne negativni ale positivni duch .ktery vypadal stejne jako pri prvnim tehu. No byla jsem vykulena jak blazen a s pritelem jsme se teda na sebe koukali jak sest na pet. Zitra musim kpupit novy test pac ted nevim co ta ms znamenala jestli jsem potratila samovolne a ms to vyplavila a nebo se to udrzelo.nasla jsem pak jeste dva testy co byli predtim delane vzdycky asi 3 dny po sobe.. posledni spodni je ten co je na nem nejvice videt. Co myslite ?? Mate nekdo takovou zkusenost?
Jo no ja jsem ho hodila do krabicky asi tak minutu dve po nabehnuti prvni carky ale to by se mi asi uz ukazalo.. kdyby to bylo opravdu positivni.. no kazdopadne zitra koupim novej .. prave mi to prislo divny kdyz jsem dostala ms.. ale je pravda ze me dost pobolivalo v podbrisku asi tyden pak jsem krapitek spinila a necely tyden na to jsem to dostala takze si myslism ze pokud jsem pred tim byla tehu (coz by stejne asi neslo kdyz jsem predtim asinemela ovulaci) tak jsem stejne asi samovolne potratila.. a ms to vyplavila.. ale to jsou spekulace dokud neudelam dalsi test. 😊 o tom limitu jsem ani nevedela ze pak muze byt falesne positivni..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Na začátku jsem spinila