Na desítkovém testu slabá čárka, na dvacítkovém je čárka zřetelná. Těhotná nebo ne?

tamarass
25. čer 2022

Ahojte,

nejdem sa tu radiť o tom, či som alebo nie som tehotná. Podľa testov tomu tak je. Čo mi robí obavy je, že na desiatkovom teste mám aj na štvrtý deň meškania MS slabé čiarky (test livsane proužky) na 20tkovom teste tej istej značky mám už ale peknú viditeľnú čiarku (oba testy robené z ranného moču) Stretla sa niektorá z Vás s tým, že na citlivejšom teste je čiarka menej zreteľná ako na 20tkovom?

Vďaka!

pajasala
25. čer 2022

Ano já to tak měla

tamarass
autor
25. čer 2022

@pajasala a bolo všetko v poriadku? 🙂 príp. nevieš čím to bolo spôsobené?

pajasala
25. čer 2022

@tamarass ano bylo. Nevím ale 9 dpo byl tento 20 slabé pozitivní a obyčejné papírový až další den. Vše ok mám 8 měsíční holčičku

tasimia
25. čer 2022

@tamarass může to být barvivem.

pajasala
25. čer 2022

@tamarass hod nám sem fotku

tamarass
autor
25. čer 2022
tamarass
autor
25. čer 2022

ten horný je 20tkový

pajasala
25. čer 2022

@tamarass přesně tak jsem to měla. Neboj je to v pořádku

tamarass
autor
25. čer 2022

@pajasala super, vďaka za podporu🙂

ivya
25. čer 2022

Plastové testy mají čárky vždy výraznější.

ivetkafek18
26. čer 2022

V tomto pripade nejde o to jestli je to 10 nebo 20 ale jak uz bylo vyse spomenuto, ti plastovy jsou lepsi kvalitnejsi a maji vic barviva 🙂 kdybys koupila 10kovy ale plastovy uz by si urcite mela hezke silne carky 🙂

fany122e
24. črc 2022

Omlouvám se, že lezu do cizí diskuze, ale mám to uplně stejně. Můžu se zeptat, jak vám to dopadlo? Taky přikládám ilustrační fotky.

tamarass
autor
26. črc 2022

@fany122e som v 9tt, zatiaľ všetko ok, klop klop 🙂

tamarass
autor
26. črc 2022

@fany122e inak o týždeň neskôr od pôvodného prîspevku som už mala na testoch koľajnice, na všetkých 😀 a veľmi gratulujem 🙂, už len vydržať do kontroly, držím prsty

fany122e
29. črc 2022

Velká gratulace, držím palce, ať je i dál vše bez problémů. Mně to bohužel nevyšlo 🤷‍♀️.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru