Ahoj holky jsem 5dni do ms,jsem aktivni snazilka proto testuji tak brzo.jenze mamatest bily a na clear blue toto a ja se zacinam bat na co ten clear blue reaguje.vim ze to by m i nejlepe rekl doktor jen me ajima jestli nekdo nema zkusenost?
@sudylichozrout ano vim kdy mam testovat,ale mame doma spalovou anginu proto testuji predcasne nechtela jsem uz byt lovec duchu,ale vzhledem k tomu ze jsem o miminko minule prisla pro vvv tak je muj strach opravneny tak se tuna me nemusite hned rozcilovat.
@vaseli16 No jo, ale ono je to takhle brzy fakt k nicemu. Stejne nic nezjistis. Chovej se, jako bys tehotna byla, kdyz mas kolem sebe infekce. A uvidis.
@vaseli16 Ahoj, také jsem snažilka, který to právě dneska dostala :( takže mi je opět trošku smutno.. s Clear blue zkušenosti nemám, ale mamatest je myslím spolehlivý, vydrž ještě pár dní a zopakuj. Držím palce.
@vaseli16 já jsem někde četla ze clearblue dela duchy. S tímhle osobně zkušenost nemám. Já zkoušela ten digitální ten jsem měla negativní i 3dny po vynechání MS. Ale Benu a mamma test duch byl a pak další den Pepino regulérně pozitivní. Takže za mě clearblue neuspěl i po vynechane MS ( a jsem ve 24tt) 🤔 Pokud mas doma spalovou anginu už léčenou tak po 3-4dnech by už nakazeny neměl byt infekční. Teď už s tím stejně těžko něco uděláš. Pokud se to by jsi měla byt těhotná tak se to udrží 😉
@marketa1218 a jak dlouho uz se snazis?my chvili teprv 4mesic od potratu.jinak dekuji uvidime.
@vaseli16 u nás už je to delší, kolem dvou let, ale oba jsme s manželem v pořádku. Manželovo první spermio bylo horší, ale po vitamínech se dostal do normy. Já už mám také nějaká vyšetření u lékaře za sebou a nikde na žádný problém nepřišel. Po novém roce bych měla jít na laparoskopii, aby se mi podívali, jak to vypadá s vejcovody. Potrat? To mě mrzí.
@marketa1218 mužů se zeptat jaké bral vitaminy?
@marketa1218 tak to uz je doba to musi byt hrozna zatez na psychiku.tak snad to pomuze a brzy se dockate vytouzeneho miminka!🙏🍀❤
@vaseli16 podívej, je to tvoje věc, kdy testujes, nebo ne...jako, je to zajímavé, že i minule byl clear Blue pozitivní....přitom je to citlivost 25...kdysi jsem na emiminu četla diskuze, kde holky psaly,že měly pozitivní právě citlivost 25 dříve než 10 tkovy test....já osobně mám dobrou zkušenost s mamatestem...opravdu nezbývá než čekat, zkusit za pár dní mamatest a hlavně doufat, že MS nedorazí...Moc ti to přeji a drzim pěsti! 😘
@vaseli16 no,co ti budu povídat. Sranda už to moc velká není a co je vůbec nejlepší, tak to neomalene, zvědavé okolí. Které řeší, kdy a proč ještě nejsme těhotní. Na to jsem už úplně alergická. Hrozně se mi ale nechce do CAR, doufám v tu laparoskopii no. A děkuji moc, já přeji brzký pozitivní test a hlavně ať už to všechno dobře dopadne! 🍀 @mona91, manželovi pomohl Inofolic. Rozpustný prášek ve vodě, užíval zhruba tři měsíce
Tady ten clearblue mi jednou ukázal taky takovou čáru a těhotná jsem nebyla..kupuju radši klasické testy Intimed.
@marketa1218 super Dekuju předám info svagrovi. Jinak držím palce moc dobře vím jaký to je. Nám to trvalo 2,5roku měli jsme jít na IVF a ono to vyšlo samo🙂
@marketa1218 mám alergii na tyto otázky! Máme v okolo pár, snaží se už pár let, sami od sebe řekli: nejde to, ale zkoušíme. Normální lidi se nezeptají, ale ti ostatní se každou chvíli ptají, kdy už to teda bude ... Mám takovým lidem chuť říct, že jsou d*******, co dodat ...
@aselluska viď, tohle je fakt ke vzteku no, já to ani nechci moc rozebírat s manželovou rodinou, protože mi to je nepříjemné. Ale když se vás třeba na autobusu zeptá jedna kamarádka mého tchána, tak co když už bude slavit?? No tak to by mě snad nikdy nenapadlo.. příště už jí řeknu, že jí do toho fakt nic není. Jsme půl roku po svatbě a pomalu všichni mi koukají na břicho a nebo se blbě ptají. Moje nervy no. Ale prdět už se asi s nikým fakt nebudu. Někdy toho mám fakt plný zuby...
@vaseli16 ahoj mě to tak udělal hned po vynechání HA, doporučuji testy life light tři dny před ms nádherná čárka , clear Blue mě toto taky udělal a nic z toho nebylo , doporučuji pak po potvrzení z těch papírových testů ten digitální ten je bezvadný
Držím palečky
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@vaseli16 Testovat mas az pri zpozdeni menstruace. Nevim, co s tim predcasnym testovanim porad mate. To uz je fakt jak posedlost... Akorat se stresujete.
CB je citlivost 20, Mamatest ma citlivost 10. Verila bych v soucasne chvili Mamatestu. Nelze ted prukazne rici, zda jsi ci nejsi tehotna, protoze je brzy. Pockej tyden, pokud to nedostanes, testuj znovu.