Ahojky holky myslíte že to vyšlo jsem 10dpo a mám 4dny do ms.Horni dělany z ranní moci a spodní z večera po kafi.Myslite že sílí?
@nikynikol25 vidím 🙏🍀, přeji ať sílí. já jsem 6dpo, takže 23.chci zkusit také. I z takových “doušků” bych měla nesmírnou radost ❤️
@nikynikol25 vidim 😍🙏🏻🍀 hlavně ať sílí
Vidím, ať sílí 🍀🤗
@nikynikol25 na poslední fotce na posledním testu je dušík už určitě vidět
@nikynikol25 vidět je, ted doufat aby neodeslo s ms
@squezy
@lachtanice86 beru od 19dc utrogestanu tak snad bude vše ok minule tehu jsem ho také brala a mám tady skoro 18mesicniho chlapecka
Hlavně netestuj každý den ale ob den pak je lépe vidět jak sílí.Přeji ať je vše v pořádku 🍀🍀
@nikynikol25 ty mas leky na udržení, tak to jo
@kiksa22
@mamierr
@wladimira
@ferda90
@squezy
@lachtanice86
@pepickovapavlinka holky tak jsem zkusila ještě digitální tak teď jen doufat
@nikynikol25 super gratuluji
@pepickovapavlinka moc děkuji vypadá to že se asi zatím daří
@nikynikol25 hlavně aby bylo vše jak má.Já v Září pozitivní test na digi také +1-2 ale bohužel mimi odešlo.Pak jsem 5.11. dělala tt znovu a byly zase // na digi +2-3.No s už jsem 10+3tt.Přeji i Vám šťastný konec
@pepickovapavlinka uvidíme jaké to bude.Ja minulý měsíc měla dva dny za sebou viditelnější čárky ale nějak nezesilovaly a odešli to z ms to samé bylo 3 měsíce zpátky teď testy hezky sileji a já mám utrogestan na udržení.Minule tehu s myslím jsem měla taky a malej byl v pohodě udržel se začala jsem krvácet až ve 3 měsíců měla jsem tam větší hematom.Malej vše ustal a teď my tady spinká v postýlce a má skoro 18mesicu už.Tak uvidíme zda čárka bude sílit už jen 2 dny do ms
@pepickovapavlinka
@lachtanice86
@wladimira Ahojky tak hlásím 8 dnů zpoždění ms a dneska poslední testik a jsem 21dpo a v úterý jsem objednana mojí doktorkou na kontrolu
@nikynikol25 paráda gratuluji moc.Já jdu 5.1. na první screening
@pepickovapavlinka já to mám i jako hezky dárek k narozeninám i přísloví já mám 15.ledna 30 a přítel 26.ledna 43.Dekuji mockrát už víte co budete mit
@nikynikol25 moc gratuluji 🍀❤️
@wladimira moc dekuji
@nikynikol25 ne ne ještě ne
@pepickovapavlinka Tak to bude napínavé
@nikynikol25 no uvidíme jestli se to dozvíme teď 5 na screeningu
@pepickovapavlinka Tak pak napiš a jak se ti cítíš co teď papat já skoro furt sladké a slané tak všechno na půl
@nikynikol25 určitě písnu.Tak já už dobře nevolnosti už ustoupili.Akorát jsem aspoň aspoň díky nim měla jistotu že je vše v pořádku teď mám trošku obavy ale věřím že bude vše v pořádku.Co se týče jídla já teda chuť na sladké nemám skoro vůbec cukroví jsem se skoro nedotkla přez svátky.Spíš teď kyselé a slané
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Myslím, že ano 🍀