Myslíte, že se povedlo?

lenulka91
2. zář 2015

Ahojky holky,jsem tu nová.Chtěla bych Vás poprosit o radu.Menstruaci jsem měla 12.8. a skončila mi 18.8. Od 22.8.až do 29.8. jsem měla s manželem pohlavní styk nechráněný.Antikoncepci neberu tři roky.Myslíte že se to mohlo povést?Miminko by jsme si přáli.Už máme 4letého chlapečka tak by už potřeboval sourozence 🙂...No a tak cca 5 dní mě pobolívá v podbříšku ,jak táhnu něco těžkého tak bolest je silnější.Co myslíte,Děkuji za rady

andrrriiik
2. zář 2015

@lenulka91 No tak šance tam je 🙂 Kdy to máš dostat?

martina995
2. zář 2015

@lenulka91 zjistíš až si uděláš těhu test. Malý dušík by mohl být vidět už 10 dní po oplodnění, ale není to pravidlo. 🙂 Jinak bych počkala až na den očekávané MS a udělala si těhu test. Podle tvého popisu toho moc nezjistíme 😉 🙂

lenulka91
autor
2. zář 2015

No mám to dostat 9.9. to je za chvilinku ale v práci tahám těžké věci.Dělám uklízečku což znamená umývání oken a podobně tak mám obavy z toho kdyby se to povedlo tak abych si to nepokazila ....Právě nevím jak ty plodné dny...Cyklus mám 28 myslíte že jsem se trefila?dělala jsem i testy ovu ale celí týden tam byla čárka ale né stejná jak ta druhá byla slabší pořád.

lenjii
2. zář 2015

Takhle to mame s mužem už pul roku a nevyšlo to ani jednou. Počkej do ms. Dřív je to na prd...

bajana
2. zář 2015

Prepáč, ale čo myslíš, že sa tu dočítaš? Už máš dieťa a teda isto vieš, že nechránený styk = možné tehotenstvo. Šanca otehotnieť u zdravého paru je 20% v jednom cykle. A ako nová užívateľka sa tu trochu popozeraj a zistíš, že rovnakých otázok a diskusii sú tu mraky, založením novej len viac upadajú originálnejšie témy a špecifickejšie problémy.

lenulka91
autor
2. zář 2015

No první dítě je přes antikoncepci takže plánování druhého je u nás poprvé 😉 Tak jsem se chtěla jen optat na radu....

martina995
2. zář 2015

@lenulka91počkej si na tu MS a budeš mít jasno 😉 já jsem dělala ještě celý srpen pečovatelku, tahala jsem těžké lidi, někdy i 150 kilové. Taky jsem měla strach, ale je to v pořádku. 🙂 jakmile ti vyjde pozitivní těhu test tak si zavolej k dr a vysvětlí svou situaci. Na dohady je ještě brzo

lenulka91
autor
2. zář 2015

To jste šikovná.....Dohadovat to jsem nechtěla....Jen mě napadlo že třeba má teď někdo stejné problémy 🙂No uvidíme jestli vydržím s testováním do MS 🙂

svetlus_pepca
2. zář 2015

Tak jasně, že se to mohlo povést. Proč by nemohlo?? Tvá otázka mi nedává moc smysl 😉 A pokud jsi poprvé otěhotněla přes ATK, tak ti tu žádná z nás nemusí psát, že možné je všechno. Pokud jsi tu nová, napřed se tu porozhlédni. Třeba narazíš na někoho, kdo řeší to samé 😉

jimichanga
2. zář 2015

To je otázka, na kterou se dozvíš odpověď až v okamžiku kdy bude mít smysl udělat si test. Ona je totiž taky otázka, kdy máš plodné dny. Někdo je má těsně po MS, někdo uprostřed, někdo těsně před MS. Mně vyšla slabá čárka až 2 dny po vynechání. Uvidíš až s testem. Hodně štěstí.. 🙂

lenulka91
autor
3. zář 2015

No právě plodné dny ☹ dělala jsem si ovu tety od 19 až do 30.8. Od 24.-28.8. Jsem měla vždy dvě čárky ale nebyly tak stejný jak ta druhá vždy slabší odstín. ☹ jinak jsem měla testy negativní ☹ tak ani nevím kdy přesně je mám ☹

jimichanga
3. zář 2015

@lenulka91 Upřímně já s ovulačními testy moc nepochodila.. 😀 Tedy..testovala jsem v době kdy jsem měla pocit že ovulaci mám, a vždy vyšel pozitivní..ale vycházel tak divně, že jsem se stejně řídila podle sebe.. Měla jsem dost znatelnou ovulaci..stejně ale se ale povedlo až po roce. Moje rada? Ovulací se nezabývej, to se i akorát dostane do hlavy. Mějte sex rádi a kdykoliv vás napadne, pokud to jen půjde..a ono se to podaří spíš, než blbnout s testama..to byl aspon můj případ.. Ale přeju ti aby ti to tedka vyšlo.. 🙂

andrrriiik
3. zář 2015

@lenulka91 Ovulační testy nejsou jako těhotenské.Když na ovulačních nejsou stejně silné čárky,jsou negativní.Aby byly pozitivní,musí být stejně silné,nebo ta testovací silnější 🙂

lenulka91
autor
3. zář 2015

Tak v tom případě asi ovulace neproběhla tento měsíc. Pač jak jsem psala dělala jsem hned po skončení MS. ☹

jimichanga
3. zář 2015

Nenervuj se..máš ještě čas, neházej flintu do žita..třeba se zadařilo..skus na sebe dát v rámci pracovních možností pozor a pak si udělej test. =))

andrrriiik
3. zář 2015

@lenulka91 Možná jsi měla ovulaci v den,který jsi netestovala.Neztrácej naději,kolem očekáváné MS si udělej test,a uvidíš.A pokud se nezadařilo,nech tomu volný průběh,a kašli na ovulační testy 😉

lenulka91
autor
6. zář 2015

Tak přikládám fotku testíků který jsem si dělala.Vrchní jsem si dělala v pátek ráno,prostřední v sobotu ráno a dnes ten spodní taky ráno co myslíte?MS mám dostat 9tého 😉

jimichanga
6. zář 2015

@lenulka91 Na prvím nic..na duhém jakýsi náznak a na tom třetím se to určitě rýsuje.. 🙂 Ráda bych ti pogratulovala, ale ještě vyčkej..moc se nedoporučuje testovat před MS..Může ti dorazit, neudrží se to a ms to vyplaví. Takže ti moc držím palečky, dávej na sebe pozor a testni ještě v den MS..hlavně at se ta mrcha nedostaví!! 🙂)

lenulka91
autor
6. zář 2015

Taky doufám že se to udrží 🙂 bylo by to fajn kdyby se to povedlo na poprvé....určitě dám vědět 😉 děkuji

andrrriiik
6. zář 2015

@lenulka91 Je vidět,že sílí,snad se mimi udrží,držím palce 😉

lenulka91
autor
6. zář 2015

@andrrriiik děkuji

veronikan
6. zář 2015

@lenulka91 já jsem se v srpnu testovala poprvé, zjistila jsem, že mám ovu později . Ms měla dorazit dneska a zatím nedorazila. Ráno jsem si dělala test a byl slabý dušík (až průhledný ) myslím, že je to normální když jsem měla ovu později. Vyčkám ještě pár dní a uvidí se co přijde dřív - zda silnější // nebo ta potvora.

lenulka91
autor
13. zář 2015

Tak holky....4 dny zpoždění a testík mi ukázal toto 🙂

petzy
13. zář 2015

Gratulace 🙂

jimichanga
13. zář 2015

@lenulka91 No výborně...Tak moc gratuluji a hodně štěstíčka a zdravíčka.. 🙂))

jimichanga
13. zář 2015

@lenulka91 Hlavně se vyprdni na práci, když ji máš fyzicky náročnou.. 🙂

nonacek
13. zář 2015

@lenulka91 👍

sykorkova
13. zář 2015

Držím palce a přeju hodně štěstí! 🙂

lenulka91
autor
13. zář 2015

všem moc děkuji 😉 🙂

martina995
13. zář 2015

Taky gratuluju a držím pěstičky 🙂 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru