Myslíte, že se něco rýsuje?

lenejewel89
28. lis 2014

Ahoj slecny, zeny, maminky, budouci maminky. S manzelem uz 3. mesic zkousime dalsi stesticko, jedno doma uz mame, letos v prosinci mu budou 2. roky. V lete jsem byla na operaci - laparoskopie s odstranenim srustu a drobnych lozisek endiometriozy. Zkousime to 3. mesic a zatim se nezadarilo, ale ted tam proste dusika vidim🙂 Doktor me strasi, ze s tou endiometriozou jsou velike problemy a je veliky problem otehotnet, tak mam strach, protoze jsem vzdy chtela dve nebo klidne i vice deti. Ale menstruaci mam dostat az ve stredu pristi tyden, takze testuji hodne brzo, ale proste to nemuzu vydrzet, tak je mozne, ze HCG jeste neni tak silne, urcite budu testovat i v den menstruace a mozna tam budou dve carky a nebo take ne. Ale co si myslite? Je tam neco videt?🙂 Dekuji a preji krasny patek!

lenejewel89
autor
28. lis 2014

Nejde mi sem vlozit fotka:(( Nevim proc...:((

lenejewel89
autor
28. lis 2014

:((

damae
28. lis 2014

@lenejewel89 Držíme palce! Tři měsíce ještě není vůbec nic, tak buď v klidu, kdyby to nevyšlo, ono to vyjde příště.

misula29
28. lis 2014

@lenejewel89 pokud máš dostat ms až ve středu tak to je moooc brzo aby šlo něco vidět.Jinak 3 měsíce jsou fakt chvilka, snaříme se taky od září a zatím nic . Zbytečně se nestresuj, vím,že se to lehce kecáale ono to stejně neovlivníš tím že budeš testovat tak brzo a hledat duchy 😉 Držím pěsti ať se zadaří co nejdřív 😉

polaks
28. lis 2014

@lenejewel89 Sú tehotenské testy,ktoré tehotenstvo ukážu už 7 dní od počatia,treba si len v lekárni vypýtať ten najkvalitnejší,Sú drahé,ale fakt fungujú,bohužiaľ si nepamätám značklu,ale ak v lekárni poviete,že chcete test,ktorý je najcitlivejší na HCG,tak vám isto dajú ten správny.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru