Myslíte že se nám zadarilo?

histerka1994
19. srp 2018

Ahoj holky mám takový dotaz měli jsme s partnerem sex v mých plošných dnech. Poté jsem to klasický nevydržela a dělala si test 9DPO a byl negativní tak sem na to už kaslala. Většina mi říkala že je brzo a že mám počkat po MS. Už sem na to přestala myslet, ale teď to přijde mám už 3 zpoždění. Přitom uz tak 14 dní před očekávanou MS jsem měla bolesti v podbřišku, píchání a to se mi táhne do teďplus se přidala hrozná bolest prsou. Myslíte že je vůbec možné být opravdu těhotná ikdyz mi prvně vyšel negativní test? Děkuji za odpovědi 😊

astyna
19. srp 2018

9DPO je fakt brzo. Máš už po termínu, tak můžeš testovat. A na příznaky se neupínej - on ten PMS je mrcha.

andelka
19. srp 2018

Prvně jsi ho dělala strašně brzo. Takže jestli ti ms nepřišla,udělej test. Ty bolesti 14 dní před očekávanou ms mohla být ovulace. Většinou bývá cca 14 dní před další ms. A 14 dní po ovulaci už bývá jasně pozitivní test.

histerka1994
autor
19. srp 2018

Tak zítra koupím a hned vyzkouším, děkuju 🙂

emirateshills
19. srp 2018

Test bude nejdriv pozitivni cca prvni den vynechane MS, takze nema cenu test delat driv. Drzim pesti.

histerka1994
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
histerka1994
autor
20. srp 2018

@emirateshills děkuji, iplne se bojím si ho udělat ze tam bude opět jedna čárka, ale jinak to asi ne zjistím 😊

priefi
20. srp 2018

@histerka1994 udelej test ted 😉

histerka1994
autor
20. srp 2018

@priefi zítra ráno na to vletim 🙂

lachtanice86
20. srp 2018

@histerka1994 zítra ráno? Proč ne teď? Když už máš zpoždění ukáže to i ted

andelka
20. srp 2018

Já měla slabou čárku 12 dní po ovulaci,z odpolední moči.

dzogobela
20. srp 2018

Presne tak, udelej klidne ted. Jestli uz mas spozdeni MS, druha carka by mela byt videt i z odpoledni moci.

histerka1994
autor
20. srp 2018

@lachtanice86 myslíš že i z odpolední by to už šlo vidět? Dobře tak zkusím hned po práci, nejdelší 3 hodiny miho života :D

astyna
20. srp 2018

Jakmile máš po termínu, můžeš testovat kdykoliv. Mě se třeba silnější dělá odpoledne.

girl.misel
20. srp 2018

@emirateshills 10dc ovulka a 19dc duch na tt

astyna
20. srp 2018

@girl.misel

Ale máš už po termínu MS? Já bych nikdy netestovala před.

girl.misel
20. srp 2018

@astyna nemam, mam 4 dny pred menses, 1test s duchem tyden pred menses

girl.misel
20. srp 2018

@astyna spis vysvetlim proc sem testovala pred. 5dni mi strasne bolelo bricho, na chirurgii nic nezjistily tak pak zbývalo jeste tehu, tak sem zkusila test a byl tam pidi dusik. Jinak bych samozřejmě testovala az po meskani

astyna
20. srp 2018

@girl.misel

Držím pěsti, aťse to udrží.

My máme s manželem 2 děti plánované a tohle se mi stalo asi 3x. Ale vzhledem k tomu, že jsem v minulosti hodně trpěla na cysty, jsem to přikládala tomu. Ms většinou pak přišla delší a více bolestivá, tak nevím, čím to mohlo být...

girl.misel
20. srp 2018

@astyna ja prave take nevěděla, prave mi napadla cysta ale zase sem byla pred mesicem na gynde na kontrole a nic. Ani sem nedoufala ze se neco ukaze. Udelala sem test a bilo, sla si umyt hlavu prijdu a tam dusik

histerka1994
autor
21. srp 2018

Tak holky test negativní :// takze se jud dostaví MS nebo asi na vyvolavacku

hokejholka14
3. zář 2018

Holky co myslíte povedlo se??

joripage
3. zář 2018

@hokejholka14 gratuluji 😃

hokejholka14
3. zář 2018

@joripage děkuji po 3 letech snažení

joripage
3. zář 2018

@hokejholka14 moc Vám to přeji, také už bych si dala říct s druhým 🙂

hokejholka14
3. zář 2018

@joripage no my první ale opravdu po 3 letech snažení

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru