Myslíte, že můžu být v tom?

klarka208
9. led 2016

Dobrý den, potřebuji nutně poradit. Před 5 měsíci jsem měla nechráněný sex. Asi dva týdny potom mi bylo pořád na zvracení,měla jsem citlivá prsa a opozdila se mi menstruace. Tu jsem ale nakonec o týden později dostala a i těhotenské testy vyšly negativní ,tak jsem nic neřešila. Celou dobu až do teď bylo vše normální ,včetně menstruace ,ale teď po 5 měsících mě pořád bolí v podbříšku a cítím tam různé tlaky. Možná jsem si to jen vsugerovala ,ale je možné ,že bych mohla být těhotná ,i když jsem po celých 5 měsíců měla normální menstruaci?

lu88cie
9. led 2016

Tezko rict ale spis ne.zajdi si na gynekologii

terez225
10. led 2016

Nebudu dělat falešné naděje a plašit, moje známá takto otěhotněla 😀 až v 6 měsíci ji vynechala MS, jinak úplně bez příznaků. Stát se může všechno, co říká test? 🙂 popř. Viz výše doktor 🙂

nikileop
10. led 2016

Ahoj holky vidíte tady neco ?? Nebo to je jen v mojí hlavě??:/

09daska
11. led 2016

Ahoj nikileop,je to strašně slabé udělej si testík tak za 2 dny třeba zesílí. 🙂

nonacek
11. led 2016

Něco málo tam vidět jde. ..
Tak držím palce až test zopakujete tak ať už je více jasno zda se zadarilo či na
Držím palce

sp00kynka
11. led 2016

Ale slečna/paní píše, že nechráněný styk měla před 5ti měsíci a na testu má až teď po 5ti měsících slabého ducha. Myslím si, že po tolika měsících by na testu byly silné dálnice. Pokud jste měla nechráněný sex v posledním měsíci, tak tam ta možnost otěhotnění je 🙂

andy80
11. led 2016

sp00kynka: paní/slečna nic o slabém testu nepíše

Každopádně pro zakladatelku. Teoretická možnost tady je, ale nikdo ti to tady přece nemůže vědět, jestli jsi nebo nejsi těhotná, musíš si dojít k doktorovi.

mivi1291
28. únor 2020

Vidíte? Nebo jsem blázen a mám vidiny . Případný desátý den a prvni duch?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru