Myslíte, že jsem v tom?

leblovav
28. črc 2016

Ahoj, přikládám fotku jestli mi řeknete váš názor jestli tam také vidíte svetloučkou čárku a tmavou. Zvětšily se mi prsa, mam velké výkyvy nálad a nafouklé břicho. Test si rozhodně udělám ještě zítra ráno a zajdu na gyndu, ale ráda bych názor zatím od vás 😊

lussinka88
28. črc 2016

Něco tam je, ale jak ti tu kazdej rekne, tak mamatest dela falesnaky. Ja mela daleko silnejsi carku a tehu jsem nebyla. Kazdopadne preju hodne stesti

jluciy
28. črc 2016

Zatím bych nepředbíhala s gyndou...kdy máš dostat MS? Kdy byla ovulace?
Já mamatest měla podobný a těhotná jsem, nicméně dokud nejsi alespoň týden po vynechání, radovala bych se velmi potichu 😉
Zkoušej testovat ob den a jinou značkou 😉
Držím palce 😀

leblovav
autor
28. črc 2016

Končila mi MS v nedeli s tím že jsem ji měla pouhý tři dny a slaboučkou... No je mi 21 s přítelem jsme spolu 6 let, nebráníme se miminku, ale určitě se nesnažíme 🙂

jarmulka
28. črc 2016

Já tyto testy nemám ráda. Opravdu dělají falešné duchy.... Určitě zkus jiný, jinou značku

leblovav
autor
28. črc 2016

Zítra koupím, děkuju za radu

jarmulka
28. črc 2016

@leblovav myslím to v dobrém, opravdu 🙂 .... Koukej na můj test stejné značky.....

leblovav
autor
28. črc 2016

Ani jinak by mě to nenapadlo 😊

jluciy
28. črc 2016

@leblovav tak to mi přijde, že asi nic nebo si měla hodně pozdě ovulaci...
Já měla něco podobného,ale 8 dní po ovulaci (cca 6 dní před MS)...

jarmulka
28. črc 2016

@leblovav myslím si, že jsme měli srovnatelné čárky na testu... A u mě přišla MS cca za 36 hodin po tomto testu

astyna
28. črc 2016

on to ani nemusí být duch, ale prostě jen viditelná dutinka, kudma má být vidět čárka v případě pozitivního výsledku. Já to spíš vidím jako pozitivní, protože dutinky jsou spíš bezbarvé a neviditelné takhle na pohled - a už vůbec nejsou do růžova.

Jednou se mi ale stalo, že jsem měla takto zbarvený test, dostala jsem pak menzes, takže embryo odešlo. Doktorka mi pak vzala i krev a HCG bylo nízké, ale bylo v mezích počátečního těhotenství.

jarmulka
28. črc 2016

@jluciy @leblovav teda holky, to je fakt masakr tenhle test.... To je hrůza ty falešné čárky ☹

jarmulka
28. črc 2016

@astyna no, mně můj také přišel jemně zbarvený do růžova viz foto výše a opravdu cca za 36 hodin jsem začala krvácet....

jluciy
28. črc 2016

@jarmulka moje je pravá 😉a já i v předchozím těhotenství měla ten samý a žádný falešný...

debie_p
28. črc 2016

Tak pokud ti v neděli končila MS, tak je dost nepravděpodobný, že bys byla těhotná, ne?
Testy bývají pozitivní nebo s duchy až cca týden po ovulaci pokud vím a ovulace většinou dva týdny po MS, ale určitě bys to všechno nestihla během jednoho týdne podle mě...

leblovav
autor
28. črc 2016

jenze me Ms koncila ted v nedeli takže vůbec nevím, ráno udělám ještě jeden mama test a odpolko koupím jinou značku.

astyna
28. črc 2016

@jarmulka

Pokud ti gynekolog hned nevezme krev, tak nevíš, zda jsi byla těhotná a neudrželo se to, nebo byl ten test "vadný". To pak můžeme na testy nadávat, ale chyba může být jinde.

jarmulka
28. črc 2016

@jluciy stejně bych tento test zakázala.... Opravdu dělá hodně holkam falešné duchy... Nebo jsme byly těhotné ale odešlo to dříve, než vůbec,, něco mohlo pořádně začít,,.... ???

astyna
28. črc 2016

@leblovav

To byl můj test z lékárny, značku už nevím, stál asi 50 Kč a zbarvil se hned. Zkus jiný typ.

leblovav
autor
28. črc 2016

@debie_p doktorka rikala, ze je to mozne, at si delam prubezne testy a kdyz tak at prijdu za 14 dni na vysetreni

jarmulka
28. črc 2016

@astyna já vím... Jen, že se toto děje ve velké míře právě u těchto testů, u jiných značek to holky tolik neuvádí - ,, falešné duchy,,

jluciy
28. črc 2016

@jarmulka proč zakázala? Jak už tu bylo řečeno - může jít o biochemické těhotenství a to velmi běžné..a to přesně tohle udělá! Sama sem zažila 😉

alboo
28. črc 2016

Mamatesty sou mrchy, fakt delaj falesnaky. Me uz nekolikrat a i v dobe, kdy bych ani tehotna bejt nemohla.

astyna
28. črc 2016

https://www.drmax.cz/dr-max-lady-max-test-comfort

Tohle byl můj test a spolehlivý byl 🙂 Zkus ho.

jarmulka
28. črc 2016

@jluciy na druhou stranu i takové biochemické těhotenství je v jistém ohledu dobrá známka toho, že to,, jde,,. Že jsou průchozí vejcovody a tak 🙂 ...

jarmulka
28. črc 2016

@alboo a proč jsi si dělala test v době, kdy jsi těhotná být nemohla???? 1

jluciy
28. črc 2016

@jarmulka to rozhodně ano 😉 a pěkně se pohnojí 😉

alboo
28. črc 2016

@jarmulka 🙂 protoze se mi stalo, ze bejt mohla a na mamatestu byla slaba carka. Na jinym druhu nic. Jelikoz sem mela vic baleni, tak sem to pocase zkusila jen tak... citlivost testu byla stejna...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru