Ahoj, přikládám fotku jestli mi řeknete váš názor jestli tam také vidíte svetloučkou čárku a tmavou. Zvětšily se mi prsa, mam velké výkyvy nálad a nafouklé břicho. Test si rozhodně udělám ještě zítra ráno a zajdu na gyndu, ale ráda bych názor zatím od vás 😊
Zatím bych nepředbíhala s gyndou...kdy máš dostat MS? Kdy byla ovulace?
Já mamatest měla podobný a těhotná jsem, nicméně dokud nejsi alespoň týden po vynechání, radovala bych se velmi potichu 😉
Zkoušej testovat ob den a jinou značkou 😉
Držím palce 😀
Končila mi MS v nedeli s tím že jsem ji měla pouhý tři dny a slaboučkou... No je mi 21 s přítelem jsme spolu 6 let, nebráníme se miminku, ale určitě se nesnažíme 🙂
Já tyto testy nemám ráda. Opravdu dělají falešné duchy.... Určitě zkus jiný, jinou značku
Zítra koupím, děkuju za radu
Ani jinak by mě to nenapadlo 😊
on to ani nemusí být duch, ale prostě jen viditelná dutinka, kudma má být vidět čárka v případě pozitivního výsledku. Já to spíš vidím jako pozitivní, protože dutinky jsou spíš bezbarvé a neviditelné takhle na pohled - a už vůbec nejsou do růžova.
Jednou se mi ale stalo, že jsem měla takto zbarvený test, dostala jsem pak menzes, takže embryo odešlo. Doktorka mi pak vzala i krev a HCG bylo nízké, ale bylo v mezích počátečního těhotenství.
Tak pokud ti v neděli končila MS, tak je dost nepravděpodobný, že bys byla těhotná, ne?
Testy bývají pozitivní nebo s duchy až cca týden po ovulaci pokud vím a ovulace většinou dva týdny po MS, ale určitě bys to všechno nestihla během jednoho týdne podle mě...
jenze me Ms koncila ted v nedeli takže vůbec nevím, ráno udělám ještě jeden mama test a odpolko koupím jinou značku.
Mamatesty sou mrchy, fakt delaj falesnaky. Me uz nekolikrat a i v dobe, kdy bych ani tehotna bejt nemohla.
https://www.drmax.cz/dr-max-lady-max-test-comfort
Tohle byl můj test a spolehlivý byl 🙂 Zkus ho.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Něco tam je, ale jak ti tu kazdej rekne, tak mamatest dela falesnaky. Ja mela daleko silnejsi carku a tehu jsem nebyla. Kazdopadne preju hodne stesti