Myslíte, že jsem těhotná? Závratě, tvrdší podbřišek

makynablahova
13. led 2015

od 31.12. do 4.1. sme spolu s přítelem měli každý večer sex. Ovulaci jsem měla podle kalendáře 3. a 4.1. Od cca.7.1 . mám závratě, občas je mi nevolno, mám pořád žravou... Od minulého týdne mám tvrdší, trošku větší podbříško, mám býlí hustý výtok, a vylézají mi na prsou modré žilky. Menstruaci mám mít 17.1. a test mi vysel negativni, ale vim ze na ten je jeste brzy.. Miminko by jsme chtěli a tak se ptám jestli je možné že jsem těhotna.Děkuji za odpovedi.

uztotakbude
14. led 2015

Věšteckou kouli nemáme. Takto brzy to nezjistí ještě ani doktor, natož my. Podle břicha nezjistíš ještě vůbec nic. Já jsem ve třetím měsíci a podle břicha by na mne nikdo nic nepoznal. To asi na žádné ženské. Že máš silný výtok a tvrdší větší podbříšek může znamenat taky ovulaci, nebo zánět. Modré žilky na prsou mi vylézali od puberty pravidelně v době před menstruací. Nezbývá než počkat ještě týden a udělat si test.

kubikovamamina
14. led 2015

Tři dny po ovulaci nemůžeš mít příznaky jelikož vajíčko není ještě ani v děloze... To se uhnízďuje nejdřív 5dpo..

ninikry
14. led 2015

Mozny to je, ale na stopro ti to tady nikdo nerekne,na tehotensky nevolnosti je jeste brzo, nekdo je ani nema, na to, aby ti rostlo bricho je taky brzo...muzou to byt normalni priznaky pred menstruaci, testovat pred ms nema smysl, byt tebou, pockala bych jestli prijde a pak se teprve podle toho zaridila

mandala
14. led 2015

Můžeš to mít vsugerovaný, nebo se ted na sebe příliš soustředíš. Opravdu je brzy takhle spekulovat, vím to podle sebe, když jsem si byla jistá podle příznaků, že na tuti musím být v tom, tak na tuti jsem nebyla. A když jsem měla pocit, že tenhle měsíc to určitě nevyšlo, tak jsem otěhotněla.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru